• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΕΔ1: Το ρυθμό δίνει ο Pedrosa
Στη σκιά των δηλώσεων του Valentino Rossi
Νέα 23/10/2015 - 07:19

Χωρίς να έχουν ακόμα καταλαγιάσει οι αντιδράσεις από την δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε πριν από λίγες ώρες ο Valentino Rossi στο Marquez, είχαμε πριν λίγο την ολοκλήρωση των ΕΔ1.

 

Εκεί ο Dani Pedrosa έκανε τον καλύτερο χρόνο, με τις Honda να ξεκινούν πάρα πολύ δυνατά και να γράφουν τον καλύτερό τους χρόνο στον τρίτο τους γύρο!

 

Το 2:00,412 ήταν άνετα κάτω από το ρεκόρ πίστας και δυο δέκατα καλύτερο από τον καλύτερο χρόνο που πέτυχε ο Lorenzo σήμερα το πρωί.

 

Ο Ισπανός βγήκε τρεις φορές στην πίστα, ενώ έκανε τον καλύτερό του χρόνο χρησιμοποιώντας τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του, με τους μηχανικούς του να αλλάζουν συμπλέκτη στην άλλη.

 

Ο Marquez ήταν τρίτος και με έναν γύρο κάτω από το 2:01, κάτι που ίσχυε και για τους Pedrosa και Rossi την ώρα που ο Lorenzo έκανε τέσσερεις! Ο Rossi έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο.

 

Πιο πίσω εντυπωσίασαν οι δορυφορικές Honda των Redding και Crutchlow - ο τελευταίος με χρώματα της Castrol για τον Γύρο στη Μαλαισία - στην πέμπτη κι έκτη θέση αντίστοιχα.

 

Με μια γρήγορη ματιά οι fantastic4 μπροστά δείχνουν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, με τον Redding να είναι τρία δέκατα πιο αργός από τον Rossi.

 

Η καλύτερη Ducati ήταν του Iannone στην έβδομη θέση, μπροστά από τον πολύ εντυπωσιακό Barbera που μπήκε στη δεκάδα!

 

Στην ένατη θέση βρίσκουμε τον Aleix Espargaro, μπροστά από τον Andrea Dovizioso που είχε περιπετειώδες ταξίδι στην Μαλαισία μιας και την Πέμπτη απουσίαζε με την πτήση του να ακυρώνεται λόγω του καπνού.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα