• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τριπλή επικράτηση για Yamaha!
Στους Κατασκευαστές, στις Ομάδες και στους Αναβάτες!
Νέα 21/10/2015 - 20:08

Μια επιβλητική χρονιά η φετινή για την Yamaha στο MotoGP, η οποία θα κάνει το treble φέτος που γιορτάζει τα 60 της χρόνια!

 

Με τη δεύτερη θέση του Jorge Lorenzo στο Phillip Island η Yamaha εξασφάλισε και τον Τίτλο στους Κατασκευαστές, ενώ πριν τρεις εβδομάδες είχε πάρει τον Τίτλο και στις ομάδες!

 

Παράλληλα, με τους Rossi και Lorenzo να είναι οι μόνοι αναβάτες με μαθηματικές ελπίδες για τον φετινό Τίτλο, οι μπλε θα πανηγυρίσουν στο τέλος της σεζόν ένα εκπληκτικό treble!

 

Μέχρι στιγμής φέτος, η Yamaha έχει πάρει 362 βαθμούς στους Κατασκευαστές, χάρη στις έξι νίκες και δυο δεύτερες θέσεις του Lorenzo, τις τέσσερεις νίκες, μια δεύτερη και δυο τρίτες του Rossi και τη μια δεύτερη του Smith στο Misano.

 

Για τον Τίτλο στους Κατασκευαστές λαμβάνεται υπόψη και παίρνει βαθμούς μόνο μια μοτοσυκλέτα ανά κατασκευαστή, αυτή που έχει την υψηλότερη θέση στον αγώνα.

 

Αυτή είναι η 37η φορά που η Yamaha παίρνει τον Τίτλο στους Κατασκευαστές, ενώ έχει πάρει το Πρωτάθλημα στους Αναβάτες 16 φορές.

 

«Αυτός ο Τίτλος στους Κατασκευαστές είναι πολύ ιδιαίτερος, διότι ήρθε με εντυπωσιακές εμφανίσεις και των δυο ομάδων μας στο Πρωτάθλημα», σχολίασε ο Jarvis.

 

«Το μεγάλο ερωτηματικό τώρα, είναι ποιός από τους δυο αναβάτες της Movistar Yamaha θα είναι ο Πρωταθλητής!»

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Τα στατιστικά

« Προηγούμενο άρθρο

P.Espargaro: Γλυκόπικρη γεύση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα