• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Δεν μπορούσα κάτι άλλο!
Η δέκατη θέση ήταν το καλύτερο δυνατό
Νέα 21/10/2015 - 13:12

Ο Bradley Smith παραδέχτηκε ότι δεν ήταν εφικτό για τον ίδιο να πάρει κάτι καλύτερο από τη δέκατη θέση, σ’ έναν δύσκολο αγώνα την Κυριακή στο Phillip Island.

 

Ο Smith, ο οποίος πέρυσι είχε πάρει το παρθενικό του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία στο Phillip Island, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ με τις ρυθμίσεις της Μ1 του.

 

«Ήταν δύσκολα για εμένα και είναι θετικό που φεύγω με θέση στη δεκάδα», σχολίασε ο Βρετανός.

 

«Δυσκολευτήκαμε να βρούμε τις σωστές ρυθμίσεις που θα μου έδιναν την εμπιστοσύνη που ήθελα για να είμαι γρήγορος σε μια τόσο τεχνική πίστα».

 

«Στο τέλος κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε μ’ ένα καλό set-up για τον αγώνα και είμαι χαρούμενος με τη σταθερότητα των χρόνων μου».

 

«Ήταν καλύτεροι απ’ ότι έκανα τις προηγούμενες ημέρες κι έτσι η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά για να μου δώσει την καλύτερη δυνατή μοτοσυκλέτα».

 

«Δυστυχώς όμως αυτό ήταν αρκετό μόνο για τη δέκατη θέση, αλλά όπως και να ‘χει πάλεψα με τον ομόσταυλό μου και τερμάτισα μπροστά από τον Dovizioso, τον αντίπαλό μου στη βαθμολογία».

 

«Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό το δύσκολο Σ/Κ επειδή δεν μπορέσαμε καμία μέρα να βρούμε τη σωστή κατεύθυνση, ειδικά με το έξτρα σκληρό που έφερε η Bridgestone».

Επόμενο άρθρο »

P.Espargaro: Γλυκόπικρη γεύση

« Προηγούμενο άρθρο

«Ντροπιασμένος» Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα