• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3: Παρθενική pole για McPhee!
Τιμωρήθηκε ο Kent που έκανε τον καλύτερο χρόνο
Νέα 17/10/2015 - 07:18

Ο John McPhee θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του από την pole position, μετά το τέλος των σημερινών κατατακτηρίων δοκιμών!

 

Την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια πήρε με έναν εντυπωσιακό τελευταίο γύρο ο Danny Kent.

 

Ωστόσο ο Βρετανός, όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος των κατατακτηρίων, τιμωρήθηκε επειδή ήταν αργός στην αγωνιστική γραμμή στις ΕΔ3 και θα χάσει έξι θέσεις στον αυριανό σχηματισμό εκκίνησης!

 

Έτσι ο Oliveira ανεβαίνει στη δεύτερη θέση, με τον Efren Vazquez να ξεκινάει για πρώτη φορά αύριο έναν φετινό αγώνα από την πρώτη σειρά.

 

Ο Navarro θα είναι στην τέταρτη θέση, λίγο μπροστά από τον Romano Fenati και τον Livio Loi που κλείνει τη δεύτερη σειρά και πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα σήμερα σε κατατακτήριες.

 

Έβδομος θα είναι ο Danny Kent μετά την τιμωρία του, με την Maria Herrera να κάνει την καλύτερή της παρουσία σε κατατακτήριες δοκιμές στο Παγκόσμιο!

 

Μέχρι πρότινος, η 11η θέση που είχε πάρει στο Le Mans ήταν η καλύτερη θέση που είχε πάρει στο Πρωτάθλημα!

 

Ωστόσο η Herrera κατάφερε σήμερα να κάνει τον 8ο καλύτερο χρόνο και να μπει για πρώτη φορά στη δεκάδα των κατατακτηρίων!

 

Αντιμετωπίζοντας δυσκολίες όλο το Σ/Κ, ο Bastianini πήρε τη χειρότερη θέση της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Ιταλός ήταν μόλις 29ος σήμερα.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία: 8η pole για τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Ένας από τους Θρύλους του MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα