• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3: ΕΔ2
O Navarro έκανε τον καλύτερο χρόνο
Νέα 16/10/2015 - 14:02

Ο Jorge Navarro ήταν αυτός που έκανε τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ2, αλλά ο Miguel Oliveira κράτησε την πρωτιά στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Οι ΕΔ2 ξεκίνησαν με βροχή και τους περισσότερους αναβάτες της μικρής κατηγορίας να περιμένουν στα γκαράζ τους κι ελάχιστους να είναι στην πίστα.

 

Προς το τέλος βελτιώθηκε η κατάσταση της ασφάλτου και οι χρόνοι κατέβηκαν, με τον Navarro να κάνει το 1:37,531 και να παίρνει την 1η θέση.

 

Ο Oliveira όμως με το 1:37,209 που έκανε το πρωί είναι πρώτος στα συνδυασμένα, με τον Danny Kent να κρατά τη δεύτερη θέση.

 

Ο Kent έμεινε δεύτερος στα συνδυασμένα παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να γράψει ούτε ένα γύρο στις ΕΔ2, με προβλήματα με το συμπλέκτη της μοτοσυκλέτας του.

 

Ο Binder βελτίωσε το χρόνο του το μεσημέρι και ανέβηκε στην 4η θέση των συνδυασμένων, μπροστά από τον Vazquez που υποχώρησε στην 5η θέση.

 

Ο Fenati ήταν τέταρτος στις ΕΔ2 και ανέβηκε στην έκτη θέση των συνδυασμένων, όντας και ο τελευταίος που έπεσε στο όριο του 1:37.

 

Παρά την πτώση του με πολλά χιλιόμετρα το πρωί, ο Niccolo Antonelli κατέβασε πάνω από μισό δευτερόλεπτο το χρόνο του και ανέβηκε στην 7η θέση.

 

Στη δεκάδα και ο Oettl, μαζί με τους Isaac Vinales - είχε μια πτώση στο τέλος - και Jakub Kornfeil. Οι δυο τελευταίοι έμειναν με τους πρωινούς τους χρόνους.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Περιμένει την «μπλε» αντεπίθεση!

« Προηγούμενο άρθρο

«Ειλικρινά χαρούμενος» ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα