• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Έτσι έχασα την 6η θέση
Στη δυνατή μέχρι τέλους μάχη με τον Crutchlow
Νέα 13/10/2015 - 17:37

Άτυχος πιστεύει ότι ήταν ο Bradley Smith, στη μάχη που έδωσε με τον Cal Crutchlow στο Motegi για την έκτη θέση.

 

Ο αναβάτης της Tech3 και ο αντίστοιχος της LCR Honda ήταν μαζί στους τελευταίους γύρους, όταν ο Crutchlow κατάφερε για λίγο να τερματίσει πρώτος.

 

Ο Smith πάντως ήταν αυτός που μέχρι την 11η στροφή της πίστας ήταν μπροστά, μετά όμως παραλίγο να χάσει το μπροστινό, κάτι που εκμεταλλεύτηκε και πέρασε μπροστά ο Crutchlow.

 

«Κρίμα που με πέρασε στον τελευταίο γύρο, αλλά το μπροστινό μου είχε φθαρεί και νομίζω ότι η Honda είχε λίγο παραπάνω στο τέλος».

 

«Επίσης ήμουν και λίγο άτυχος, διότι ήμουν μπροστά μέχρι την 11η στροφή όταν μου δίπλωσε το μπροστινό, αλλά το έσωσα με τον αγκώνα».

 

«Πάντως δεν πρέπει να είμαι απογοητευμένος γιατί ήμουν στη μάχη για την κορυφαία δορυφορική και είχα βελτιωθεί μετά το ζέσταμα».

 

«Μπορεί να έχασα την 5η θέση στη βαθμολογία, αλλά την έχασα από τον αναβάτη που κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα κι έτσι δεν πρέπει να είμαι απογοητευμένος».

 

Στο πρωινό ζέσταμα ο Smith δεν είχε την αίσθηση που επιθυμούσε από τη μοτοσυκλέτα του, κάτι που βελτιώθηκε όταν επέλεξαν να κάνουν μερικές αλλαγές πριν τον αγώνα.

 

«Το πρωί στο βρεγμένο βάλαμε τις ρυθμίσεις που είχαμε και στο Silverstone, αλλά δεν ήμουν χαρούμενος. Ήταν όμως οι μόνες που είχα για βρεγμένο».

 

«Για να είμαι ειλικρινής δεν δούλεψαν καθόλου και πίστευα ότι θα ήμασταν πιο κάτω στην κατάταξη. Θα ήταν δύσκολος αγώνας».

 

«Ωστόσο η ομάδα έκανε κάποιες αλλαγές, μικρύναμε και το μεταξόνιο για καλύτερη πρόσφυση και όλα δούλεψαν καλά».

 

«Στην αρχή του αγώνα πήρα το χρόνο μου για να συνηθίσω τις ρυθμίσεις, κάτι που έγινε γρήγορα και στη συνέχεια άρχισα να κερδίζω θέσεις».

Επόμενο άρθρο »

Ανάκαμψη στην Αυστραλία για Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Μέρος 1: Συνέντευξη με τον Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα