• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O δυνατότερος Pedrosa!
Των τελευταίων δυο ετών
Νέα 13/10/2015 - 11:19

Μετά τη μεγάλη του νίκη στο Motegi, ο Dani Pedrosa τονίζει ότι νιώθει στην καλύτερή του κατάσταση εδώ και δυο χρόνια!

 

Ο Dani υπέφερε όλη την περασμένη σεζόν από προβλήματα με arm-pump και δεν είχε καταφέρει να πάρει παρά μόνο μια νίκη, στο Brno της Τσεχίας.

 

Ο Ισπανός άσος της Honda έχασε τους τρεις αγώνες σε Αργεντινή, Austin και Jerez αφού στην αρχή της σεζόν μπήκε εκ νέου στο χειρουργείο, σε μια προσπάθεια να ξεμπερδέψει με το arm-pump που τον ταλαιπωρούσε.

 

Η επέμβαση κρίθηκε επιτυχής και ο Ισπανός στους τελευταίους Γύρους είναι αναγεννημένος.

 

Πρώτα ήρθε η μεγαλειώδης μάχη και επικράτησή του έναντι του Valentino Rossi στην Aragon και τώρα η πρώτη του νίκη για το 2015 στο Motegi, που ήταν παράλληλα και η 50η νίκη της καριέρας του.

 

«Πιθανόν από το 2013 (σ.σ. δεν έχω νιώσει έτσι δυνατός εννοεί) διότι και πέρυσι υπέφερα πολύ».

 

«Κάναμε λάθη στο βρεγμένο στο Silverstone, αλλά μάθαμε κι εδώ ήμασταν καλοί από το ζέσταμα κι αυτό σου δίνει έξτρα αυτοπεοίθηση».


«Στον αγώνα απλά προσπάθησα να οδηγήσω όσο πιο καλά μπορούσα και ήρθε το αποτέλεσμα».

 

«Ο αγώνας στην Aragon σίγουρα με γέμισε αυτοπεποίθηση, αλλά στο στεγνό ξέρουμε ότι δεν θα φτάναμε τον Jorge ή τον Valentino. Ίσως ούτε και τις Ducati».

 

«Ξέρουμε τους περιορισμούς που έχουμε εξαιτίας της μοτοσυκλέτας σε ορισμένες πίστες. Μετά τη νίκη έχω αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

 

«Δεν θα έχουμε πάντα τις ιδανικές συνθήκες κι έτσι πρέπει να προσαρμοζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται, γιατί ποτέ δεν ξέρεις».

 

Στη συνέχεια του ζήτησαν να πει δυο λόγια για τη συναρπαστική μάχη ανάμεσα σε Valentino και Jorge για τον Τίτλο.

 

«Είναι δύσκολο και για τους δυο, δεν πρέπει να κάνεις λάθος και να είσαι συνέχεια στο όριο».

 

«Προφανώς και βλέπουμε ότι έχουν μια μοτοσυκλέτα που το διασκεδάζουν πάνω της κι ο καθένας έχει το δικό του στυλ. Έτσι όλα κρίνονται στο πως οδηγούν την Κυριακή».

 

«Νομίζω ότι η μάχη θα κριθεί στους βαθμούς που σχετίζονται όχι με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και με τη θέση άλλων αναβατών στον αγώνα».

 

Ο Pedrosa φόρεσε ένα καινούργιο κράνος με τη λέξη «σαμουράι» στο Motegi, εξαιτίας της εκτίμησης που τρέφει στη φιλοσοφία των αρχαίων Ιαπώνων πολεμιστών.

 

«Είναι η συμπεριφορά και ο τρόπος που προσεγγίζουν τη ζωή που μου άρεσε σ’ αυτούς τους ανθρώπους κι έτσι σκέφτηκα, γιατί όχι;»

Επόμενο άρθρο »

Suzuki: «Πληγή» τα ηλεκτρονικά

« Προηγούμενο άρθρο

100 GP για τον Barbera!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα