• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν κάνουμε υπολογισμούς!
Το μυαλό μας τώρα είναι στην Αυστραλία
Νέα 12/10/2015 - 12:26

Τα σενάρια για την κατάκτηση του φετινού Τίτλου και οι υπολογισμοί με τους βαθμούς αφήνουν αδιάφορο τον Valentino Rossi, ο οποίος κοιτάζει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.

 

Ο Valentino κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά του από τον Lorenzo στους 18 βαθμούς, αμέσως μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα.

 

Στη συνέντευξη τύπου, όταν τον ρώτησαν ότι πλέον μπορεί να αρκεστεί σε τρεις δεύτερες θέσεις για να πάρει τον δέκατο Τίτλο, αποκρίθηκε:

 

«Για μένα είναι σχεδόν αδύνατο. Δεν είναι εύκολο γιατί οι Honda είναι πολύ δυνατές και στους τρεις Γύρους θα έχουμε διαφορετικές συνθήκες και διαφορετικές πίστες».

 

«Ποτέ δεν μπαίνω στη διαδικασία υπολογισμών, διότι 99 στις 100 δεν επαληθεύονται. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στην Αυστραλία και στο πως θα μείνουμε μπροστά από τον Jorge».

 

Ο Rossi παραδέχτηκε ότι εκμεταλλεύτηκε τον Pedrosa για να κερδίσει σε ρυθμό και να πλησιάσει τον Lorenzo, τον οποίο και τελικά πέρασε όταν έκανε το λάθος κι ανοίχτηκε στην 3.

 

«Ο Dani με βοήθησε γιατί έφτασε δυνατά και μου έδωσε το slipstreaming, αλλά και μερικές καλές γραμμές και πληροφορίες», σχολίασε ο Rossi.

 

«Ήταν μια περίεργη στιγμή όμως όταν - αν και ήταν δυνατός - αρχίσαμε μαζί να χάνουμε ρυθμό, ενώ η μεταξύ μας διαφορά έμενε η ίδια».

 

«Χρησιμοποίησα τον Dani για να πιάσω τον Jorge και τον έφτασα, αν και πολλά εξαρτώνται κι από την κατάσταση του ελαστικού τη δεδομένη στιγμή».

 

Όταν τον ρώτησαν πως και το δικό του ελαστικό, το μπροστά, κράτησε περισσότερο στον αγώνα, ο Valentino απάντησε:

 

«Δεν είναι εύκολο να απαντηθεί αυτό. Ίσως εξαιτίας του διαφορετικού στυλ ή και λόγω των ρυθμίσεων. Δεν ξέρω».

 

Τέλος, ο Vale δεν έβαλε τα αεροδυναμικά «φτεράκια» στην M1 του, σε αντίθεση με τον ομόσταυλό του που τα χρησιμοποίησε στον αγώνα.

 

«Για μένα ήταν καλύτερα γιατί έφτασα πρώτος χωρίς φτερά, αν και δεν ξέρω γιατί τα χρησιμοποίησε ο Jorge», αστειεύτηκε στο τέλος.

Επόμενο άρθρο »

Το teamboustas.net Training Camp στο ΠΠΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Μπορούσαμε και το βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα