• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστροφή στις πρώτες θέσεις για Dovi!
«Δουλέψαμε καλά κι έχουμε καλό ρυθμό»
Νέα 10/10/2015 - 13:33

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο πέτυχε σήμερα το απόγευμα, στις κατατακτήριες δοκιμές, ο Andrea Dovizioso και θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης αύριο.

 

Ο Ιταλός άσος, ο οποίος πέρυσι είχε καταφέρει να πάρει την pole position, ξεκίνησε την ημέρα με καλούς χρόνους και ρυθμό στις ΕΔ3.

 

Στις ΕΔ4 ο Dovi είχε στη μοτοσυκλέτα του ένα έξτρα σετ αεροδυναμικών βοηθημάτων, με στόχο να μειωθεί η τάση ανόρθωσης του μπροστινού τροχού.

 

Με το έξτρα μαλακό ελαστικό της Bridgestone, ο Dovizioso δεν έχασε χρόνο και με 1:44,322 πήρε την τέταρτη θέση, μόλις ένα δέκατο πίσω από τον τρίτο Marquez.

 

«Είμαι λίγο απογοητευμένος για την τέταρτη θέση, αλλά πιστεύω ότι το καλύτερο που θα μπορούσαμε θα ήταν η τρίτη θέση και τίποτα παραπάνω».

 

«Δουλέψαμε καλά κατά τη διάρκεια του Σ/Κ κι έχουμε καλό ρυθμό. Μας λείπει όμως το κάτι παραπάνω για να μείνουμε με τον Lorenzo που είναι μακριά».

 

«Είμαστε όμως γρήγοροι κι επιστρέψαμε στις πρώτες θέσεις. Μια καλύτερη ιδέα του πόσο πιο ανταγωνιστικοί γίναμε, θα πάρουμε στον αυριανό αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δύσκολο το βάθρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto2: Έβδομη pole για Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα