• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Έκπληκτος» και ο Lorenzo!
Με το ρυθμό και την ταχύτητά του
Νέα 09/10/2015 - 14:05

Ως συνήθως, ο Jorge Lorenzo ανέλαβε τα ηνία από την πρώτη ημέρα, επιδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πόσο ταχύς είναι στο στεγνό.

 

Ο Ισπανός πάντως επιμένει ότι αν δεν είχε τον πρόσφατο τραυματισμό του στον ώμο, τότε θα ήταν ακόμα πιο γρήγορος στο Motegi!

 

Πάντως ακόμα και ο ίδιος ο Lorenzo δήλωσε έκπληκτος με την κατάστασή του, διότι αν και οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει με σιγουριά μέχρι να ανέβαινε στη μοτοσυκλέτα του.

 

«Ήταν μια έκπληξη το πόσο γρήγορος ήμουν σήμερα, διότι ο ώμος μου στ’ αλήθεια δεν είναι καλά», υπογράμμισε ο Lorenzo.

 

«Η μοτοσυκλέτα όμως δουλεύει καλά και σ’ αυτή την πίστα, υπό κανονικές συνθήκες, μπορώ να κάνω μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους μου».

 

«Ακόμα όμως και με τον τραυματισμό είμαι γρήγορος και πολύ σταθερός. Αν ήμουν τελείως καλά θα ήμουν και πιο γρήγορος, αλλά δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε υποθετικά».

 

«Κράτησα δυνάμεις σήμερα και δεν έκανα πολλούς γύρους για να διαφυλάξω τον ώμο για αύριο. Από τη μια κάθε ημέρα πάει καλύτερα, από την άλλη όμως η άσκηση δεν βοηθά στην ανάρρωσή του».

 

«Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι και αύριο ο ώμος μου θα είναι στην ίδια κατάσταση, ή και λίγο καλύτερα».

 

Ο καλύτερος χρόνος του Jorge Lorenzo ήταν λίγα δέκατα πάνω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας και παρά το ότι ήταν 0,128δ μπροστά από τον Pedrosa, η διαφορά του από τον Rossi ήταν στο 0,823δ.

 

«Δεν περίμενα να είμαι τόσο ανταγωνιστικός. Ειδικά το πρωί. Περίμενα ότι θα βελτιωνόμουν σταδιακά».

 

«Από την αρχή όμως ήμουν ο πιο γρήγορος και βελτιώθηκα περισσότερο με την τελευταία μου έξοδο κι έτσι ήμουν πρώτος το πρωί και το απόγευμα».

 

«Η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη από πέρυσι κι έχουμε ένα πολύ καλό set-up. Γι’ αύριο έχουμε ακόμα περιθώριο βελτίωσης».

 

«Ελπίζω να μην βρέχει την Κυριακή και να αλλάξουν οι προβλέψεις», τόνισε στο τέλος ο Ισπανός που κυνηγά την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στην Ιαπωνία.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πρέπει να δουλέψουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Σταθερός στα φρένα ο Dovi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα