• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Magny-Cours: ΕΔ1
46 χιλ. χώρισαν τους τρεις πρώτους!
Νέα 02/10/2015 - 15:23

Δυναμικά μπήκε στην πίστα του Magny-Cours ο Tom Sykes, για τον προτελευταίο Γύρο της φετινής σεζόν.

 

Ο Βρετανός της Kawasaki έδειξε ότι δεν έχει διάθεση να αφήσει να του ξεφύγει η δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα.

 

Έχοντας ένα διπλό στην Γαλλική πίστα το 2013, ο Sykes έμεινε μπροστά από τον ομόσταυλό του στις ΕΔ1 για μόλις 17 χιλιοστά!

 

Άλλωστε, οι τρεις πρώτοι είχαν μεταξύ τους διαφορά που δεν ξεπέρασε τα 46 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Ο Sykes μπορεί να έχει διαφορά 22β από τον Davies που είναι δεύτερος στο Πρωτάθλημα, ωστόσο δείχνει αποφασισμένος να νικήσει τον αντίπαλό του.

 

Μόλις στον τέταρτο γύρο του στην πίστα του Magny-Cours, ο Tom Sykes κατάφερε να γράψει το 1:38,755 και να πάρει την πρώτη θέση μπροστά από τον Rea.

 

Τρίτος ήταν ο Leon Haslam, φανερά ανεβασμένος ψυχολογικά μετά το βάθρο στο πρώτο σκέλος της Jerez, έχοντας ξεκινήσει από την 11η θέση τον αγώνα!

 

Ο Haslam έχει δηλώσει κι επίσημα ότι δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της τρίτης θέσης στη βαθμολογία και άφησε πίσω του τον Chaz Davies για κάτι παραπάνω από ένα δέκατο.

 

Πίσω από τέσσερεις Βρετανούς πήρε θέση ο Sylvain Guintoli, ο οποίος είναι εντός έδρας και μόλις μερικά 24ωρα αφότου ανακοινώθηκε ότι τη νέα σεζόν θα οδηγεί στο Πρωτάθλημα την καινούργια R1 της Yamaha!

 

Πίσω του, στην έκτη θέση των ΕΔ1, βρίσκουμε τον Alex Lowes τον μελλοντικό του ομόσταυλο το 2016 στην ομάδα των μπλε που επιστρέφει με πολλές βλέψεις στο Πρωτάθλημα.

 

Στη συνέχεια έχουμε δυο Ιταλούς, τον Canepa και τον Badovini, οι οποίοι μαζί με τους Van der Mark και Baiocco ήταν αυτοί που έκλεισαν τη δεκάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

SBK Magny-Cours: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα στα νεφρά ο Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα