• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Μεταγραφικά
Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για το 2016
Νέα 02/10/2015 - 12:39

Χωρίς να έχουμε πλήρη εικόνα ακόμα από το σύνολο των ομάδων για τη νέα σεζόν, θα επιχειρήσουμε μια σύντομη ματιά στις σημαντικότερες εξελίξεις για τη μεσαία κατηγορία, όσον αφορά στους συμμετέχοντες το 2016.

 

Κατ’ αρχήν, ως γνωστόν ο μελλοντικός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Johann Zarco, θα παραμείνει στην κατηγορία για ακόμα έναν χρόνο.

 

Από εκεί και πέρα ο περσινός Πρωταθλητής, ο Tito Rabat, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, θα είναι στη μεγάλη κατηγορία με την Marc VDS. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε σήμερα.

 

Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία το 2016 αναμένεται πολύ υψηλού επιπέδου! Ο Alex Rins που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του φέτος, θα έχει δίπλα του στην Paginas Amarillas HP 40 τον Edgar Pons.

 

Ο τελευταίος είναι εξαιρετικός στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, ενώ ο μικρότερος αδερφός του Axel έχει μερικά καλά αποτελέσματα ως έκτακτη συμμετοχή στο Παγκόσμιο. Μετά τη φυγή του Kallio για την QMMF, ο Edgar θα ολοκληρώσει το 2015 με την Italtrans.

 

Ο Alex Marquez - κι αυτός μ’ έναν επιπλέον χρόνο εμπειρίας στην πλάτη του - αναμένεται να έχει ως νέο του ομόσταυλο στην EG Marc VDS τον Franco Morbidelli.

 

Ο Sam Lowes ξέρουμε ήδη ότι θα είναι στην ομάδα του Gresini τη νέα σεζόν, με πλαίσιο της Kalex αυτή τη φορά και στόχο να πάρει τον Τίτλο του Πρωταθλητή προτού κάνει το βήμα το 2017-18 στη μεγάλη κατηγορία με την Aprilia.

 

Τη θέση του στην Speed Up θα πάρει μάλλον ο Simone Corsi, ο οποίος φεύγει από την Forward Racing.

 

Η τελευταία με όλα της τα προβλήματα, έχει ήδη εξασφαλίσει την υπογραφή του Lorenzo Baldassari, ενώ κυνηγά αρκετά ονόματα - Ιταλούς - συμπεριλαμβανομένου και του ετεροθαλή αδερφού του Rossi, του Luca Marini!

 

Ο τελευταίος αγωνίζεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα φέτος και διανύει μια πολύ καλή σεζόν, την πρώτη του με μοτοσυκλέτα Moto2.

 

Η Dynavolt Intact επεκτείνει το ρόστερ της σε δυο αναβάτες για τη νέα σεζόν και κρατά τον Sandro Cortese, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3 το 2012. Δίπλα του θα βρεθεί το 2016 ο συμπατριώτης του, Jonas Folger.

 

Ο Luis Salom - σε μια ακόμη άσχημη σεζόν στην Moto2 - δεν κρατά τη θέση του στην Paginas Amarillas και τη νέα σεζόν θα είναι ομόσταυλος με τον Jesko Raffin στην sports-millions-EMWE-SAG.

 

Αναμένουμε ακόμα την επιβεβαίωση και την έλευση αρκετών νέων ονομάτων στη μεσαία κατηγορία.

 

Από την Moto2 ανεβαίνουν δυο ονόματα που θα σχηματίσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στην Leopard Racing που επιστρέφει στην κατηγορία.

 

Ο πρώτος θα είναι ο Danny Kent, λογικά ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 φέτος. Ο Βρετανός ήταν στην Moto2 και το 2013, χωρίς επιτυχία όμως.

 

Ο Kent πέρα από την πρόταση της Pramac (για 3ετές συμβόλαιο), απέρριψε και μια πρόταση της τελευταίας στιγμής από την ομάδα του Aspar!

 

Ο Βρετανός θα πάρει μαζί του στην κατηγορία και τον αρχιμηχανικό του, τον Peter Bom, μαζί με τον οποίο ελπίζει ότι θα τα πάει πολύ καλύτερα από το 2013.

 

Δίπλα του στην Leopard Racing θα έχει τον πιο επιτυχημένο Πορτογάλο αναβάτη, τον Miguel Oliveira, τον νικητή του πρόσφατου Γύρου στην Aragon.

Επόμενο άρθρο »

Πρόβλημα στα νεφρά ο Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Διαγωνισμός OTE TV - EKO

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα