• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.Espargaro: Η θέση μας ήταν στην 5άδα!
Αλλά με τα τόσα προβλήματα...
Νέα 30/09/2015 - 15:09

Μπορεί να πήρε την ένατη θέση στο Grand Prix της Aragon ο Pol Espargaro, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

 

Ο Ισπανός ξεκίνησε καλά και οδηγούσε το δεύτερο γκρουπ στον αγώνα, όταν ένα πρόβλημα με το κιβώτιο τον ανάγκασε να βγει εκτός πίστας.

 

Ο χρόνος που έχασε του στοίχισε πολύ και ποτέ δεν μπόρεσε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

 

«Ξεκινήσαμε καλά και ήμουν πίσω από τον Valentino», σχολίασε. «Ένιωθα καλά, ήμουν ήρεμος κι έκανα διαφορά από τον Dovi».

 

«Μετά άρχισαν να μπαίνουν νεκρές στο κιβώτιο και ανοίχτηκα. Προσπάθησα να ανακάμψω αλλά δεν ξέρω πως έγινε κι έφυγε το λάστιχο από το λεβιέ ταχυτήτων».

 

«Από τότε το πόδι μου γλίστραγε στα κατεβάσματα για τις στροφές. Σκέτη καταστροφή».

 

«Μέσα σ’ ένα γύρο έχασα πέντε δευτ. από το κιβώτιο κι ένα από το πρόβλημα με το πόδι. Προσπάθησα πολύ κι επέστρεψα στο μπροστά γκρουπ με τον αδερφό μου και τον Dovi».

 

«Παρά πίεσα όμως για να φτάσω εκεί και προς το τέλος του αγώνα ο πίσω τροχός σπίναρε σαν τρελός και δεν μπορούσα να προσπεράσω».

 

«Το προσπάθησα όμως στον τελευταίο γύρο, αλλά δεν κατάφερα να περάσω τον Bradley. Η θέση μας κανονικά ήταν στην πεντάδα, αλλά με τα προβλήματα...».

 

«Παράλληλα σπάσαμε ένα κιβώτιο κι έναν κινητήρα στον προηγούμενο Γύρο. Δεν είναι μαζί μας η τύχη φέτος. Παλεύουμε, αλλά δεν έχουμε τύχη».

Επόμενο άρθρο »

Κάταγμα στο χέρι ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ευχαριστώ τον Dani!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα