• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Έπρεπε να την κρατήσω!
Μετά από μια τέτοια μάχη δεν έπρεπε να ήμουν 3ος
Νέα 28/09/2015 - 10:47

Ένας αναγεννημένος Dani Pedrosa επέστρεψε στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας, επικρατώντας σε μια επική μάχη με τον Rossi!

 

Στο παρελθόν ο Dani έχει κατηγορηθεί για πολλά, ακόμα και για το ότι δεν αντέχει στις μάχες σώμα με σώμα.

 

Σήμερα όμως απέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία ακόμα και στον πιο δύσπιστο φίλαθλο του MotoGP, ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και μάλιστα με αντίπαλο τον κορυφαίο στο είδος, Valentino Rossi!

 

Έτσι, ο Pedrosa - με το εκπληκτικό του πέρασμα στην 7 αλλά και μετά που αντεπιτέθηκε στην τελευταία απόπειρα του Rossi - στέρησε από τον Ιταλό άσο τέσσερεις υπερ-πολύτιμους βαθμούς.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και σήμερα ήταν δύσκολα γιατί στην αρχή είχα χάσει λίγο έδαφος».

 

«Έκανα ένα γύρο παραπάνω απ’ ότι υπολόγιζα πίσω από την Ducati του Iannone, αλλά είναι πολύ δύσκολο να την προσπεράσεις».

 

«Μετά είδα την πτώση του Marquez και χρειάστηκαν λίγοι γύροι μέχρι να νιώσω άνετα με το μπροστινό. Εν τω μεταξύ ο Jorge είχε ξεφύγει».

 

«Όμως ο Valentino, όπως κάθε Κυριακή, ήταν δυνατός κι έμενε πίσω μου συνέχεια κι άκουγα συνεχώς τον κινητήρα του».

 

«Σε πολλές στροφές ήταν κοντά και δεν μπορούσα να δω σε ποια σημεία ήταν δυνατός, αλλά ήξερα ότι ήταν έτοιμος για μάχη».

 

«Μου επιτέθηκε μάλιστα με αρκετούς ακόμα γύρους να απομένουν και ήξερα ότι θα έπρεπε να παλέψω μαζί του. Ήλεγχα όμως τη μοτοσυκλέτα μου αν και δεν ήμουν ο πιο γρήγορος».

 

Η δεύτερη θέση και κυρίως ο τρόπος που ήρθε αυτή μετά από μια συναρπαστική μάχη με τον Rossi, απαλύνει κάπως την απογοήτευση του Ισπανού για τους προηγούμενους Γύρους.

 

«Ήμουν σε θέση να του αντεπιτεθώ και ήμουν δυνατότερος σε κάποια σημεία από αυτόν, αλλά με εξέπληξε γιατί ήταν πιο δυνατός σε άλλα, όπου δεν περίμενα να μου επιτεθεί».

 

«Στο τέλος είπα ότι έπρεπε να κρατήσω τη δεύτερη θέση, διότι μετά από μια τέτοια μάχη δεν θα ήταν καλό να τερματίσω τρίτος».

 

«Στον τελευταίο γύρο έγιναν δυνατές κινήσεις κι από τους δυο μας, αλλά κατάφερα να μείνω μπροστά».

 

«Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν δύσκολα τα πράγματα στους τελευταίους αγώνες και σήμερα, παρά το ότι δεν ήμουν ο γρηγορότερος, είχα καλή αίσθηση και το διασκέδασα».

 

«Ξέρουμε όμως ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Εδώ, λόγω πίστας, είχαμε ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά φαίνεται πια ότι δυσκολευόμαστε πιο πολύ απ’ ότι στο παρελθόν σε κάθε πίστα».

 

«Πρέπει όμως να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να αρπάξουμε την ευκαιρία αν μπορέσουμε για ένα ακόμα βάθρο, ή νίκη».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Χαρούμενος αλλά... δυσαρεστημένος!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Πονούσα, αλλά τα έδωσα όλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα