• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Η νίκη με κρατάει ζωντανό!
Στη διεκδίκηση του Τίτλου
Νέα 27/09/2015 - 23:10

Πολύ σημαντική νίκη για το Πρωτάθλημα και την προσπάθεια που κάνει ο Jorge Lorenzo να στεφθεί Πρωταθλητής, χαρακτήρισε τη σημερινή του επικράτηση ο Ισπανός.

 

Ο Lorenzo είχε πολύ πιο δυνατό ρυθμό από τους αντιπάλους του και κατάφερε, οδηγώντας την κούρσα από την αρχή ως το τέλος, να πάρει τους 25 βαθμούς.

 

Σε μια σημαντική καμπή του Πρωταθλήματος, ο Ισπανός άσος πέτυχε το στόχο του και μείωσε τη διαφορά του στους 14β από τον Rossi.

 

Βέβαια ο Lorenzo θα πρέπει να ευχαριστήσει (και το έκανε μετά το τέλος του αγώνα) τον Pedrosa, ο οποίος στέρησε 4 πολύτιμους βαθμούς από τον Valentino.

 

Η νίκη αυτή του Lorenzo έρχεται μετά από δυο δύσκολους αγώνες σε Silverstone και San Marino, όπου έβρεξε την ημέρα του αγώνα κι ενώ στο στεγνό ο Lorenzo έδειχνε το μεγάλο φαβορί.

 

«Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας και το σκεφτόμουν αυτό από την Πέμπτη», σχολίασε ο 28χρονος άσος που πήρε την έκτη του φετινή νίκη στην Aragon.

 

«Αν έχανα εδώ - σ’ αυτόν τον αγώνα - βαθμούς, θα ήταν σχεδόν αδύνατον να ανακάμψω για τον Τίτλο».

 

«Ήταν κλειδί το πόσο γρήγορος ήμουν σήμερα και παράλληλα τυχερός με την πτώση του Marc».

 

«Δεν το περίμενα και ήξερα ότι θα ήταν δυνατός εδώ και ειδικά στο δεύτερο μισό του αγώνα κι έτσι θα ήταν περίπλοκο να τον κερδίσω. Γι’ αυτό ήμουν τυχερός που έπεσε».

 

«Πίεζα πάρα πολύ, όχι επειδή ήθελα να ξεφύγω από τον Marc αλλά και για να κάνω διαφορά από τον Dani και τον Valentino».

 

«Όταν περίμενα έναν ακόμα γύρο για να δω την ταμπέλα και είδα Dani στο +2,3 πήρα μια βαθιά ανάσα».

 

«Αμέσως όμως είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να πιέσω, διότι ο Dani θα τα έδινε όλα και ειδικά με τον Valentino πίσω του θα πίεζε στο όριο σε όλο τον αγώνα».

 

«Δεν μπορούσα να ηρεμήσω ούτε μια στιγμή κι έπρεπε να παραμείνω συγκεντρωμένος και να οδηγώ με ακρίβεια για να κρατάω το ρυθμό μου».

 

«Ήταν λοιπόν ένας σημαντικός αλλά και συναισθηματικός αγώνας, διότι στους δυο προηγούμενους Γύρους είχα τα λάθη και την ατυχία με τον καιρό».

 

«Με αυτή τη νίκη θα μπορέσω να ξεχάσω λίγο τους δυο προηγούμενους αγώνες και να συνεχίσω να κοιτάω μπροστά, στο στόχο μας για φέτος».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ντεμπούτο Rabat

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έδωσα τα ρέστα μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα