• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: 2η συνεχόμενη pole για Bastianini!
Και τέταρτη της καριέρας του νεαρού Ιταλού
Νέα 26/09/2015 - 14:46

Στο τέλος βρήκε καθαρή πίστα μπροστά του ο Bastianini και κατάφερε να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη pole position μετά το San Marino!

 

Ο νεαρός Ιταλός έκανε 4 τις pole positions της καριέρας του, σημειώνοντας παράλληλα χρόνο - 1:57,755 - κάτω από τον αντίστοιχο που χάρισε την pole πέρυσι στον Rins αλλά και νέο απόλυτο χρόνο για την Aragon!

 

Ο Miguel Oliveira ήταν ο πρώτος που έπεσε στο 1:57 αλλά στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσε να βελτιώσει το 1:57,955 που όμως ήταν αρκετό για να του χαρίσει τη 2η θέση.

 

Στην πρώτη σειρά του αυριανού αγώνα θα ξεκινήσει και ο Danny Kent, ο οποίος στον τελευταίο του γύρο έκανε χρόνο μόλις 1χιλ πάνω από τον αντίστοιχο του Oliveira.

 

Ο Danny Kent περίμενε για αρκετά λεπτά μέχρι να «καθαρίσει» η πίστα και να μπορέσει να γράψει έναν γρήγορο γύρος, κάτι που έγινε έστω και την τελευταία στιγμή.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Jorge Martin, μπροστά από τον Jorge Navarro που θα προσπαθήσει αύριο να γίνει ο πρώτος Ισπανός που θα κερδίσει φέτος αγώνα στην Moto3!

 

Τελευταίος στη δεύτερη σειρά ο Antonelli, μπροστά από τον Alexis Masbou που πήρε ένα από τα καλύτερά του αποτελέσματα φέτος σε κατατακτήριες.

 

Ο πρώτος το πρωί Efren Vazquez δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την όγδοη θέση, μπροστά από Oettl και Fenati.

 

Ο τελευταίος είχε κερδίσει τον αγώνα πέρυσι από την 13η θέση στην Aragon, ενώ φέτος θα ξεκινήσει 10ος.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: Απίστευτοι χρόνοι στις ΚΑΤ!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα