• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon ΕΔ3: Με το μεσαίο 1ος ο Marquez!
Εκτός δεκάδας οι Dovizioso και Redding
Νέα 26/09/2015 - 13:02

Ο Marc Marquez έδωσε τη δική του απάντηση σήμερα το πρωί στις Yamaha, φορώντας το μεσαίο πίσω ελαστικό και σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο το Σ/Κ μέχρι στιγμής!

 

Παρά το ότι έκανε το 1:47,380 πολύ νωρίς, κανείς από τους αντιπάλους του δεν τον νίκησε στα τελευταία λεπτά, όταν όλοι προσπάθησαν να μπουν στη δεκάδα.

 

Ο χρόνος του Marquez ήταν μόλις δυο δέκατα πάνω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας που του χάρισε πέρυσι την pole position!

 

Παρά το ότι σήμερα δοκίμασε τα «φτεράκια» στην M1 του, ο Jorge Lorenzo δεν κατάφερε να περάσει τον συμπατριώτη του κι έμεινε δεύτερος.

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι και ο Marquez είχε ένα καινούργιο ψαλίδι το οποίο τον βοήθησε να γράψει τους πολύ καλούς του χρόνους σήμερα το πρωί.

 

Βελτιωμένος ο Dani Pedrosa ανέβηκε στην τρίτη θέση, μπροστά από τον Valentino Rossi που κατέβασε μισό δευτ. το χτεσινό του χρόνο!

 

Ο Ιταλός θρύλος μπορεί να μην είναι κοντά στο ρυθμό του Marquez, αλλά ήταν πολύ κοντά σ’ αυτόν του Lorenzo, του μεγάλου του αντιπάλου για τον Τίτλο φέτος!

 

Σφίγγοντας τα δόντια και χωρίς ένεση, ο Iannone εντυπωσίασε με τον 5ο του χρόνο, ενώ κατέβασε ένα δευτ. περίπου τη χτεσινή του επίδοση!

 

Αντίθετα ο ομόσταυλός του, ο Andrea Dovizioso, δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο και ως αποτέλεσμα ούτε να μπει στη δεκάδα των πρώτων.

 

Την ίδια μοίρα είχε και ο πολύ ανεβασμένος στους τελευταίους αγώνες Scott Redding, ο οποίος καλείται να διεκδικήσει τη μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις των ΚΑΤ1.

 

Από 13ος την Παρασκευή ο Cal Crutchlow ανέβηκε στην έκτη θέση σήμερα το πρωί, μπροστά από τον Bradley Smith.

 

Ο Βρετανός της Tech3 επικράτησε και πάλι του ομόσταυλού του, Pol Espargaro, με τους δυο τους πάντως να παίρνουν θέση στη δεκάδα χάρη στους χτεσινούς τους χρόνους.

 

Τις δυο τελευταίες θέσεις που δίνουν το δικαίωμα στους κατόχους των να περάσουν απευθείας στις ΚΑΤ2 πήραν οι δυο αναβάτες της Suzuki: ο Vinales και ο Aleix Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα