• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διάκριση, αλλά και ατυχίες για το MotoGrandPrix club!
Τα λογότυπα του MotoGrandPrix club, αλλά και το σήμα «MGP» του site, έκαναν την εμφάνισή τους πάνω στη Formula Gloria με το Ν.9
MotoGP Club 15/07/2009 - 18:50

 

Τα λογότυπα του MotoGrandPrix club, αλλά και αυτά της Fast & Safe Riding Experience, του περιοδικού motoGP world και βέβαια το σήμα «MGP» του site www.motograndprix.gr, έκαναν όλα μαζί την εμφάνισή τους πάνω στη Formula Gloria με το Ν.9, με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο Αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος ο Δημήτρης Διατσίδης.

 

Στην πίστα των Σερρών, οι 13 συμμετέχοντες έκαναν μια καλή αρχή για τους αγώνες μονοθεσίων, που μετά απουσία 5 χρόνων ξαναγυρνούν στις Ελληνικές πίστες.

Οι συμμετοχές ήταν 2 Ιταλίδες οδηγοί, 5 συμπατριώτες τους, ένας Ουκρανός και 5 Έλληνες.

 

Στον ημιτελικό Αγώνα ο Δημήτρης Διατσίδης ξεκίνησε τελευταίος, αφού δεν κατάφερε το Σάββατο να συμμετάσχει στις Κατατακτήριες Δοκιμές, αλλά μετά από ένα θαυμάσιο αγώνα τερμάτισε στη 2η θέση της κατηγορίας Β5, με τα μονοθέσια της Formula Gloria που διαθέτουν κινητήρα από Yamaha Fazer 1000, με απόδοση 150 ίππους.

O Δ.Δ. μόλις έχει ανέβει στην 3η θέση
O Δ.Δ. μόλις έχει ανέβει στην 3η θέση

 

Στον τελικό υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για μάχη για τη νίκη, αφού ο Ιταλός Πρωταθλητής Οmar Mambretti δεν κατάφερε να ξεκινήσει με πρόβλημα στον κινητήρα του. Όμως ένα μεγάλο ατύχημα που προκάλεσε ο Ουκρανός Valeriy Bercha, άφησε τα σημάδια του και στο αυτοκίνητο του «δικού» μας, που δεν κατάφερε να αποφύγει τελείως τη σύγκρουση των μονοθέσιων μπροστά του.

Με τη Formula Gloria χτυπημένη στην αεροτομή, η οδήγηση ήταν εξαιρετικά δύσκολη, όμως ο Δ.Δ. οδήγησε με πολύ πείσμα και τελικά 5 γύρους πριν το τέλος κατάφερε να περάσει στην 3η θέση και κρατηθεί εκεί μπροστά από την Stefania Grassetto! Στις 2 πρώτες θέσεις της Β5 ο Σερραίος Στέργιος Σαμαράς που έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ακολούθησε ο νεαρός Αναστάσης Μπέκος που έκανε σωστό αγώνα.

Στην απονομή όλοι οι οδηγοί της F.Gloria
Στην απονομή όλοι οι οδηγοί της F.Gloria

Στην κατηγορία C8 νικητής ο Ιταλός Francesco Frisone, ενώ στους άνω των 35 χρόνων, νικητής ο Ιταλός Enrico Bettera, 2ος ο Δημήτρης Διατσίδης και 3ος ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Δύσκολη η οδήγηση με την μπροστινή αεροτομή σχεδόν ανύπαρκτη
Δύσκολη η οδήγηση με την μπροστινή αεροτομή σχεδόν ανύπαρκτη

Επόμενο άρθρο »

Η 4η ερώτηση για το ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ - HONDA CBR600RR ABS

« Προηγούμενο άρθρο

On board video Mika Kallio από το Sachenring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα