• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: ΕΔ2
Συνεχίζει πρώτος ο Bastianini
Νέα 25/09/2015 - 15:19

Όπως και το πρωί στις ΕΔ1, έτσι και το μεσημέρι ο Enea Bastianini κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση όντας ο ένας από τους τρεις αναβάτες που έπεσαν στο 1:58!

 

Ο Bastianini κατέβασε σχεδόν τρία δέκατα τον πρωινό του χρόνο, γράφοντας 1:58,875δ και άφησε στη δεύτερη θέση τον Miguel Oliveira.

 

Οι δυο τους ήταν στις δυο πρώτες θέσεις και στις ΕΔ1, με τον Πορτογάλο μόλις στο τελευταίο κομμάτι της πίστας και στον τελευταίο του γύρο κατάφερε να ανέβει στη 2η θέση!

 

Η διαφορά του από τον Jorge Navarro - που πήρε την τρίτη θέση - ήταν η μικρότερη δυνατή στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού: 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου!

 

Τόσο ο Navarro - που προέρχεται από τραυματισμό - όσο και ο Martin έκαναν καλή χρήση της γνώσης που έχουν από την πίστα της Aragon κι έγραψαν γρήγορους γύρους κάνοντας τον 3ο και 4ο χρόνο αντίστοιχα.

 

Επίσης ένας αναβάτης που ξεκίνησε δυνατά τις ΕΔ2 ήταν ο Phillip Oettl που πήρε θέση στην πεντάδα χάρη στο 1:59,122 που ήταν ένα δέκατο καλύτερο από το χρόνο του Danny Kent που έμεινε έκτος.

 

Ο Bastianini δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον τελευταίο του γύρο, καθώς τον παρέσυρε σε πτώση ο Hiroki Ono, χωρίς ευτυχώς συνέπειες για τον Ιταλό και τον Ιάπωνα.

Επόμενο άρθρο »

Aragon ΕΔ2: «Αφεντικό» ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα