• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon ΕΔ1: Μισό δευτ. μπροστά ο Lorenzo!
Οι δοκιμές της Aragon βοήθησαν τις Yamaha
Νέα 25/09/2015 - 13:12

Τα οφέλη του να έχουν την Aragon ως τη δηλωθείσα πίστα τους για δοκιμές φάνηκαν για την Yamaha σήμερα, με τον Lorenzo να κυριαρχεί στις ΕΔ1 σήμερα το πρωί!

 

Ο Ισπανός μπήκε αποφασισμένος και χρειάστηκε μόλις πέντε γύρους για να πέσει κάτω από το ρεκόρ πίστας του Dani Pedrosa (1:48,5) γράφοντας το 1:48,249!

 

Αν μη τι άλλο δείχνει έτοιμος και αποφασισμένος να μην αφήσει να τον επηρεάσει η πρώτη του φετινή εγκατάλειψη στο Πρωτάθλημα στο Misano και να μειώσει τη διαφορά των 23β από τον Rossi!

 

Ο Marquez μπήκε στην πίστα με ένα ολοκαίνουργιο κράνος και ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Lorenzo!  Εντυπωσιακά μεγάλη διαφορά, καθώς μόνο οι 4 πρώτοι έμειναν στο δευτερόλεπτο από την κορυφή!

 

Ο Rossi έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, μένοντας 85χιλ. κοντά στον Marquez, με τον Dani Pedrosa - που είχε κάποια προβλήματα νωρίς με τη μοτοσυκλέτα του - να γράφει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

 

Προβλήματα είχε και ο Crutchlow με την Honda του, με τον Βρετανό να παίρνει την ένατη θέση. Πολύ καλά ξεκίνησε και ο Scott Redding, ο οποίος θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σε Silverstone και Misano.

 

Χάρη στον τελευταίο του γύρο ο Andrea Dovizioso κατάφερε να ανέβει στην έκτη θέση. Μέχρι κάποια στιγμή είχαμε τέσσερεις Yamaha στην εξάδα, προτού οι Smith και Pol Espargaro πέσουν στην 7η κι 8η θέση αντίστοιχα.

 

Ο τραυματίας Andrea Iannone ήταν δέκατος πίσω από τον Crutchlow, ενώ ο άλλος τραυματίας - ο Nicky Hayden - άντεξε και στα 45 λεπτά και πήρε την 17η θέση.

 

Αναμφίβολα όμως αυτός που έκανε την καλύτερη εμφάνιση ήταν ο Eugene Laverty στην 11η θέση!

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα