• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Vinales πιλότος σε F-18!
Μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τον Ισπανό
Νέα 24/09/2015 - 23:47

Πριν από περίπου τρεις μήνες είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε αποκλειστικά από την ελληνική τηλεόραση και τον OTE TV τη συνέντευξη που έδωσε ο Maverick Vinales στον Δημήτρη Διατσίδη.

 

Εκεί μάθαμε για την αγάπη του νεαρού Ισπανού στην ταινία Top Gun την οποία έχει δει πάρα πολλές φορές! Αυτές τις ημέρες, λίγο πριν την έναρξη του 14ου Γύρου στην Aragon, ο Vinales είχε μια εμπειρία ζωής στην αεροπορική βάση της Zaragoza!

 

Εκεί έφτασε με την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα του, αυτή της Suzuki, για να καθίσει στη συνέχεια μέσα σ’ ένα F-18 και να ταξιδέψει στους ουρανούς αφού πρώτα είχε προηγηθεί η απαραίτητη ενημέρωση κι εκπαίδευση!

 

Ακόμα και μετά από χρόνια που βρίσκεται στο μηχανοκίνητο κόσμο, οδηγώντας τις πιο προηγμένες μοτοσυκλέτες του κόσμου, ο Vinales δεν μπορούσε παρά να κάνει χρήση της ειδικής σακούλας-εμετού μέσα στο πολεμικό αεροπλάνο!

 

Ο ίδιος πάντως, κυριολεκτικά και μεταφορικά «πετούσε στους ουρανούς» μετά από αυτή τη μοναδική ευκαιρία ζωής που του δόθηκε!

 

«Είναι η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου και πραγματικά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί μ’ αυτό, ακόμα κι όταν ήμουν Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Moto3», σχολίασε!

 

«Είναι μια μοναδική εμπειρία, που δεν μοιάζει με καμιά άλλη. Συμβαίνει μια φορά στη ζωή κάποιου! Νιώθω πολύ ευνοημένος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία».

 

Πλέον, ο Maverick Vinales ετοιμάζεται για το Grand Prix της Aragon, εκεί που θα πρέπει να προσαρμοστεί από τα πάνω από 2,100χλμ/ώρα του F-18, στα «ταπεινά» 330+ χλμ/ώρα της GSX-RR του!

Επόμενο άρθρο »

Πως θα πάρει τον Τίτλο ο Zarco

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Η συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα