• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ο Lowes στην ομάδα του Gresini!
Από τη νέα σεζόν, όταν και θα έχει πλαίσιο της Kalex
Νέα 23/09/2015 - 12:51

Η Federal Oil και η Gresini Racing ανανέωσαν τη συνεργασία τους - που κρατά από το 2012 - στη μεσαία κατηγορία και για την επόμενη σεζόν, όταν και θα έχουν στις τάξεις τους τον Sam Lowes!

 

Ο Βρετανός είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας Supersport στα SBK (2013) και πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Φέτος παλεύει με την Speed Up του απέναντι στις κυρίαρχες Kalex στην κατηγορία.

 

«Ανυπομονώ να βρεθώ στην Federal Oil Gresini τη νέα σεζόν», σχολίασε ο Lowes ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του το πλαίσιο της Kalex για να διεκδικήσει τον Τίτλο στην κατηγορία.

 

«Πιστεύω ότι έχω τις δυνατότητες να κερδίσω τον Τίτλο και ότι η ομάδα μπορεί να μου προσφέρει την υποστήριξη που απαιτείται για κάτι τέτοιο».

 

Όπως έγινε γνωστό άλλωστε, το 2016 θα είναι η τελευταία του σεζόν στη μεσαία κατηγορία καθώς ήδη έχει προσύμφωνο με την Aprilia για τις σεζόν 2017 και 2018!

 

«Θα δουλέψω σκληρά με τη νέα μου ομάδα το χειμώνα ώστε να αναπτύξουμε ισχυρούς δεσμούς και να εξασφαλίσω ότι θα έχω απόλυτη κατανόηση της μοτοσυκλέτας».

 

«Νιώθω ότι έχω ωριμάσει σαν αναβάτης τη φετινή σεζόν κι ελπίζω να χρησιμοποιήσω αυτή την εμπειρία τη νέα σεζόν ώστε να βγω νικητής!»

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Να δούμε πως θα είναι ο καιρός!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Bridgestone για την Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα