• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Αγώνας 1: Ο Sykes κέρδισε τη μάχη!
Ο Rea τον πόλεμο και στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής!
Νέα 20/09/2015 - 15:13

Ο Sykes κυριάρχησε στον πρώτο αγώνα της Jerez, αλλά ο Rea ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση καθώς εξασφάλισε τον Τίτλο χάρη στην τέταρτη θέση του!

 

Ο Ιρλανδός δεν είχε απάντηση στο ρυθμό του Sykes που είχε ξεφύγει και το μόνο ερωτηματικό ήταν αν θα κατάφερνε να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

Έχοντας φορέσει ένα καινούργιο μπροστινό της Pirelli, ο Βρετανός κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Davies στο δεύτερο μισό του αγώνα, κατακτώντας με διαφορά 2,8δ την τέταρτη φετινή του νίκη.

 

Ο Rea είχε το ίδιο ελαστικό αλλά δεν κατάφερε να πάρει το 100% από αυτό και για πρώτη φορά φέτος έμεινε εκτός βάθρου!

 

Αντίθετα ο Davies έκανε καλό αγώνα και ανέβηκε στο βάθρο, με τον εντυπωσιακό Van der Mark - ο πιο γρήγορος αναβάτης στην πίστα στα μισά του αγώνα - να παίρνει την τρίτη θέση!

 

Αυτοί οι δυο είχαν ξεφύγει μπροστά κυνηγώντας τον Sykes, με τον Rea να μένει πίσω υπερασπιζόμενος τη θέση του από τον Leon Haslam, που είχε ξεκινήσει 11ος κι έκανε τρομερή εκκίνηση ανεβαίνοντας στην 5η θέση!

 

Αντίθετα ο Jordi Torres απογοήτευσε ήδη από την πρώτη στροφή όταν έχασε τα φρένα και βγήκε εκτός. Επανήλθε αλλά δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα κι έμεινε 12ος.

 

Απογοητευτικός ήταν και ο Niccolo Canepa που ξεκινούσε από την πρώτη σειρά. Ο Ιταλός ξεκίνησε καλά και ήταν κοντά στον Davies, διεκδικώντας θέση βάθρου, όταν έπεσε στον τρίτο μόλις γύρο.

 

Καλή παρουσία για τον Michele Pirro που πήρε την έκτη θέση, μπροστά από τον Alex Lowes. Ο Baiocco επικράτησε της μάχης για την 8η θέση με τον Camier, ενώ τη δεκάδα έκλεισε ο Guintoli.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Αγώνας 2: Θρίαμβος Davies

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: 29η pole για τον Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα