• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Michelin Test
Ο Marquez πιο γρήγορος στο Misano
Νέα 17/09/2015 - 10:47

Δυο ημέρες μετά τον αγώνα στο San Marino, η Honda, η Ducati και η Aprilia επέστρεψαν στην πίστα Marco Simoncelli για μια ημέρα δοκιμών.

 

Η Honda και η Ducati είχαν ως βασικό στόχο τη συλλογή δεδομένων για τη συνεχιζόμενη εξέλιξη των ελαστικών της Michelin, ενώ η Aprilia ήταν με Bridgestone για να τσεκάρει κάποιες αναβαθμίσεις.

 

Φρέσκος από τη νίκη του την Κυριακή, ο Marquez έκανε τον καλύτερο χρόνο - σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα - σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:32,5 ένα δέκατο πάνω από το χρόνο της pole position!

 

Δυο δέκατα πιο αργός ήταν ο ομόσταυλός του, ο Dani Pedrosa, ο οποίος - όπως και ο Marquez - είχε στη διάθεσή του την πρωτότυπη του 2016 και αρκετά νέα εξαρτήματα προς αξιολόγηση.

 

Οι δυο της Ducati ήταν πιο πίσω, με κοντινούς χρόνους στο 1:33,0. Φυσικά για ευνόητους λόγους κανείς - όπως και τις προηγούμενες φορές - δεν έκανε δηλώσεις για το τεστ με τα ελαστικά της Michelin.

 

Όπως αναφέρει και το «αδελφό» gpone.com, οι αναβάτες φάνηκαν διστακτικοί να πιέσουν και να βρουν το όριο κυρίως έχοντας κατά νου τα πολλά προβλήματα με πτώσεις που τους έχει δημιουργήσει το μπροστινό. Πτώση είχε ο Iannone ο οποίος χτύπησε στον αριστερό του ώμο.

 

Αρκετά πιο ψηλά οι χρόνοι της Aprilia, με τον Alvaro Bautista και τον Stefan Bradl να κάνουν 1:33,9 και 1:33,4 αντίστοιχα. Στην πίστα ήταν και ο Max Biaggi πάνω στην RSV4 ενάμιση μήνα μετά την τελευταία φορά που την οδήγησε σε δοκιμές της Μαλαισίας.

 

 

Ο Biaggi είχε χρόνο στο 1:34,9. Όπως γράψαμε χτες, μαζί με τους παραπάνω ήταν και ο Alex de Angelis ο οποίος οδήγησε για πρώτη φορά την δοκιμαστική μοτοσυκλέτα της Aprilia, την RS-GP. Ο De Angelis οδηγεί στο Πρωτάθλημα την ART.

Επόμενο άρθρο »

Εξάρθρωσε τον ώμο του ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

EJC: Προπόνηση στην Almeria

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα