• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: Άρπαξε την pole o Zarco!
Μόλις 2χιλ μπροστά από τον Rins, τρίτος ο Rabat
Νέα 12/09/2015 - 17:37

Οι τρεις αναβάτες που έχουν ξεχωρίσει στο Misano μέχρι στιγμής, ήταν αυτοί που θα πάρουν θέση στον αυριανό αγώνα από την πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης.

 

Ο Johann Zarco άρπαξε την pole position από τον Alex Rins καταφέρνοντας στο τέλος να κάνει μόλις για 2 χιλιοστά καλύτερο χρόνο από τον αντίπαλό του!

 

Ήταν η έκτη φετινή pole position για τον εντυπωσιακό Γάλλο, ο οποίος δεν ακολούθησε το φρενήρη ρυθμό που έδωσε στο ξεκίνημα των κατατακτηρίων ο Rins.

 

Αντίθετα φύλαξε λάστιχα για το τέλος όταν και πήρε την pole position από τον Rins ο οποίος βγήκε στην πίστα με χρησιμοποιημένο πίσω ελαστικό στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την πρωτιά.

 

Ένα δέκατο πίσω από τους δυο πρώτους έμεινε ο Tito Rabat, ο οποίος όμως μπορεί να βασιστεί στον καλό του ρυθμό. Και οι τρεις πρώτοι έχουν καλύτερο ρυθμό από τους υπόλοιπους που ακολουθούν.

 

Πιο πίσω δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, με την εξαιρετική παρουσία του Syahrin που έκανε το καλύτερό του πλασάρισμα σε κατατακτήριες και πήρε την έκτη θέση, πίσω από τον επίσης καλό Aegerter.

 

Ο Simone Corsi ανοίγει τη δεύτερη σειρά, αλλά ήταν 0,267δ πίσω από τον τρίτο Rabat. Ο Lowes δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την έβδομη θέση και ήταν η δεύτερη Speed Up στη δεκάδα, μαζί με τον Simon που ήταν δέκατος.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Περίεργες κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Ανώτερος ο Lorenzo, πήρε την pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα