• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: ΕΔ2
Με τρομερό ρυθμό πήρε την 1η θέση ο Rabat!
Νέα 11/09/2015 - 17:29

Ο Tito Rabat βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση στο Misano και το απεδειξε σήμερα το απόγευμα, έχοντας εντυπωσιακό ρυθμό σε όλο το 45λεπτο κατεβάζοντας συνεχώς τον απόλυτο χρόνο της πίστας!

 

Εν τέλει σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:37,457 που αποτελεί νέο απόλυτο χρόνο για το Misano, έχοντας καταφέρει μάλιστα να κατέβει κάτω από τον προηγούμενο απόλυτο χρόνο (1:37,666) άλλες πέντε φορές!

 

Ο Rabat ήταν καθηλωτικός και έκανε συνολικά έντεκα γύρους στο 1:37 - τους οχτώ συνεχόμενους στη δεύτερη έξοδό του - ενώ οι περισσότεροι ήταν στο μεσαίο 1:37!

 

Πολύ καλός ο Aegerter ανέβηκε στη δεύτερη θέση και πλησίασε - στον ένα γύρο - τον Rabat στα 0,158δ, ενώ με τη μικρότερη δυνατή διαφορά - ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου - πήρε την τρίτη θέση ο Baldassari!

 

Την κυριαρχία των KALEX στις πρώτες θέσεις έσπασε ο Sam Lowes που έκανε τον τέταρτο χρόνο και ήταν μόλις 0,173δ από την κορυφή. Η Speed Up του Βρετανού ήταν μόνη στις πρώτες έντεκα θέσεις!

 

Με τις διαφορές των αναβατών της Moto2 να είναι πάρα πολύ μικρές - είχαμε 17 αναβάτες στο ίδιο δευτερόλεπτο - ο Alex Rins έγραψε τον πέμπτο χρόνο μπροστά από τον πρώτο σήμερα το πρωί Corsi, ο οποίος υποχώρησε στην 6η θέση.

 

Ο Johann Zarco, το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας για τον Τίτλο του 2015, υπέπεσε σε ένα από τα ελάχιστα λάθη του κι έπεσε στην τρίτη στροφή της πίστας με τον προηγούμενο χρόνο του να είναι καλός για να του δώσει την 7η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν ήταν αρκετό!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano ΕΔ2: 1ος με χρόνο ρεκόρ ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα