• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: ΕΔ2
Στο τέλος πρώτος ο Kent
Νέα 11/09/2015 - 15:28

Μ’ ένα γρήγορο τελευταίο γύρο, ο Danny Kent πήρε την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας στην πίστα του Misano, γράφοντας 1:43,097δ κάνοντας χρόνο κάτω από το ρεκόρ πίστας (1:43,1).

 

Κάτω από το ρεκόρ πίστας ήταν το πρωί και οι Enea Bastianini και Romano Fenati, που το μεσημέρι όμως δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους κι έμειναν στην 5η και 4η θέση αντίστοιχα.

 

Η θερμοκρασία στην άσφαλτο είχε ανέβει και σε κάποια σημεία ξεπέρασε και τους 37 βαθμούς, χωρίς αυτό να αποθαρρύνει τον πολύ δυνατό Antonelli που κατέβηκε 1δ σε σχέση με τον πρωινό του χρόνο και ανέβηκε στη 2η θέση στις ΕΔ2!

 

Ο Oliveira ήταν η καλύτερη KTM στις ΕΔ2 αλλά στα συνδυασμένα αποτελέσματα είναι πίσω από τον Romano Fenati. Η Honda έχει πέντε μοτοσυκλέτες της στην πρώτη δεκάδα, έναντι τεσσάρων της ΚΤΜ.

 

Η μοναδική Mahindra στη δεκάδα ήταν αυτή του Francesco Bagnaia που πρόσφατα ανανέωσε με την ομάδα του «Aspar» και σήμερα έκανε 1:44,084δ μένοντας αρκετά μπροστά από την επόμενη Mahindra που ήταν αυτή του Tonucci.

Επόμενο άρθρο »

Misano ΕΔ2: 1ος με χρόνο ρεκόρ ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Το προσωρινό Ημερολόγιο Αγώνων του 2016

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα