• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: ΕΔ1
Καλύτερος όλων ο Bastianini μετά την κόκκινη σημαία!
Νέα 11/09/2015 - 11:38

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την καινούργια άσφαλτο του Misano ο Enea Bastianini και στο τέλος κατάφερε να γράψει το 1:43,133 που είναι κάτω από το ρεκόρ πίστας (1:43,196).

 

Ο χρόνος αυτός του Ιταλού ήρθε μετά τα αρκετά λεπτά διακοπής στην αρχή, με την κόκκινη σημαία να κυματίζει μετά από πτώση του Navarro και του Dalla Porta που τον ακολουθούσε.

 

Ο Jorge Navarro έμεινε για πολλή ώρα στο έδαφος, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο της πίστας έχοντας ευτυχώς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε κοντινό νοσοκομείο με τραυματισμό στον αριστερό του ώμο.

 

Ο Romano Fenati - με την KTM του - πλησίασε στα 38χιλ. το χρόνο της Honda του Bastianini, κάνοντας στο τέλος τους καλύτερούς του γύρους, πέφτοντας κι αυτός κάτω από το ρεκόρ πίστας. Ο Binder ήταν τρίτος, ενώ τον ακολούθησε ο Vazquez.

 

Ο Miguel Oliveira ξεκίνησε τη δική του επίθεση στο τέλος περίπου 10-12 λεπτά πριν το τέλος, όταν κι έκανε τέσσερεις πάρα πολύ γρήγορους γύρους που του έδωσαν προσωρινά την 1η θέση.

 

Στο τέλος όμως οι αντίπαλοί του βελτιώθηκαν και ο Πορτογάλος έπεσε στην 5η θέση, - 0,582δ από την κορυφή - αλλά και 0,337δ πιο γρήγορος από τον έκτο Fabio Quartararo που ήταν και ο τελευταίος με διαφορά κάτω από 1δ από τον πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

Misano ΕΔ1: Ξεχώρισαν Marquez-Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Ο παράγοντας Rossi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα