• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Μικρή αλλά έντονη!
Η πίστα του Misano
Νέα 10/09/2015 - 09:48

Ο Dani Pedrosa πήρε την πέμπτη θέση στον αγώνα του Silverstone πριν από δυο εβδομάδες, χωρίς να έχει καλή αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα του στη βρεγμένη πίστα.

 

Ο Ισπανός άσος της Repsol Honda θέλει να επιστρέψει στις μάχες για τις πρώτες θέσεις στο Misano, εκεί που πέρυσι κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και την τρίτη θέση.

 

Αυτό το Σ/Κ το βάθρο είναι ο στόχος για τον Dani Pedrosa, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ανέβει σ’ αυτό από το Γύρο του Sachsenring κι έπειτα.

 

«Στο Silverstone δεν κάναμε τον αγώνα που εγώ, ή ο οποιοσδήποτε άλλος, θα περίμενε. Ένιωθα καλά όλο το Σ/Κ αλλά στη βροχή δυσκολεύτηκα πολύ».

 

«Τερματίσαμε και αυτό είναι σημαντικό, αλλά αυτό το Σ/Κ θέλω να επιστρέψω στις πρώτες θέσεις», πρόσθεσε ο Pedrosa που έχει κερδίσει στο Misano το 2010.

 

«Η ατμόσφαιρα εκεί είναι πάντα καταπληκτική. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε καλό καιρό, για να δουλέψουμε σκληρά από την Παρασκευή».


«Είναι μικρός γύρος αλλά έντονος και με πολλά σημεία για προσπεράσεις, ενώ υπάρχουν και αρκετά σαμαράκια, έτσι το στήσιμο είναι το κλειδί».

Επόμενο άρθρο »

Και ο Bradl με το νέο πλαίσιο

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ένας γύρος στο Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα