• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νέα ZX-10R!
Έρχεται σύντομα από την Kawasaki
Τεστ-Μοντέλα 08/09/2015 - 15:45

Η Kawasaki ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα ZX-10R με καινούργια ανάρτηση, ηλεκτρονικά αιχμής, περισσότερη δύναμη και με νέο look, σε μια προσπάθεια του κατασκευαστή να καλύψει το έδαφος από τους αντιπάλους.

 

Το νέο αυτό μοντέλο αναμένεται να είναι μόλις η δεύτερη Superbike από την Ιαπωνία που θα παρουσιαστεί το 2016, μαζί με την ολοκαίνουργια Suzuki GSX-R1000!

 

Το εν λόγω μοντέλο για την Kawasaki είναι εξαιρετικά σημαντικό και με διττή σημασία, καθώς αφενός θέλει να «σταθεί» επάξια απέναντι στις κορυφαίες της κατηγορίας R1, S1000RR και 1299 Panigale και αφετέρου να εξασφαλιστεί ότι θα είναι ανταγωνιστική για το Πρωτάθλημα των SBK.

 

Η νυν ZX-10R παρουσιάστηκε το 2011 και παραμένει σχεδόν η ίδια μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα να έχει χάσει έδαφος σε σύγκριση με τα κορυφαία ονόματα στην κατηγορία.

 

Σύμφωνα με φήμες, η νέα Superbike της Kawasaki θα έχει νέο κινητήρα, ελαφρύτερο στρόφαλο, βελτιωμένο φιλτροκούτι και κοντύτερες σχέσεις στο κιβώτιο για να εξισορροπήσει - σε σχέση με τον ανταγωνισμό - το μειονέκτημα στις μεσαίες στροφές.

 

Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχει νέα φρένα, το τελευταίο Big Piston πιρούνι της Showa, το cornering ABS και φυσικά όλα τα ηλεκτρονικά που έχουμε δει στην R1 και σε άλλες Superbikes.

 

Φυσικά όλες αυτές οι αλλαγές θα εναρμονιστούν με τα νέα δεδομένα στα SBK - πιο δυνατοί αγώνες με χαμηλότερο κόστος - εξασφαλίζοντας ότι η κυρίαρχη ZX-10R θα παραμείνει στην κορυφή και τα επόμενα χρόνια.

 

Η λογική ημερομηνία παρουσίασης της νέας ZX-10R της Kawasaki είναι στο Μιλάνο και στην Έκθεση της EICMA τον Νοέμβριο, χωρίς να αποκλείεται να παρουσιαστεί και νωρίτερα στο κοινό!

Επόμενο άρθρο »

Νέα Ducati Monster 1200R

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεπούλημα για την RC213V-S!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα