• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SACHSENRING: Τι είχε συμβεί πέρσι στον αγώνα
Βροχή, πτώσεις και ανατροπές
Νέα 11/07/2009 - 09:16

Ο Dani Pedrosa οδηγούσε ακόμα τη Honda του με Michelin και σίγουρα δεν φημιζόταν για τις επιδόσεις του στο βρεγμένο. Παρόλα αυτά εντυπωσίασε τους πάντες κάνοντας μια εξαιρετική εκκίνηση και μάλιστα 5 γύρους αργότερα είε κάνει διαφορά 7.454 δευτερολέπτων από τον δεύτερο αναβάτη. Όμως η συνέχεια δεν ήταν τόσο καλή για τον Ισπανό αναβάτη.

Φτάνοντας στην πρώτη στροφή του έκτου γύρου κι ενώ βρισκόταν στα φρένα έχασε χωρίς καμία προειδοποίηση το μπροστινό πέφτοντας με δύναμη στο έδαφος, σύρθηκε για πολλά μέτρα στα χαλίκια για να καταλήξει να πέσει με σφοδρότητα (όπως και η μοτοσυκλέτα του) στους προστατευτικούς φουσκωτούς αερόσακους (air fence).

Τραυματισμένος ο Pedrosa σε χέρι και πόδι εγκατέλειψε απογοητευμένος, επιτρέποντας στον Casey Stoner με την Ducati του να περάσει πρώτος για να διατηρήσει αυτή τη θέση μέχρι τέλους . Ο Valentino Rossi (Yamaha) τερμάτισε δεύτερος, διάκριση που τον έφερε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς διαφορά από τον 2ο Pedrosa. O Stoner ήταν 3ος, με 20 βαθμούς λιγότερους από τον Rossi.

Τις υπόλοιπες θέσεις συμπλήρωσαν οι, Chris Vermeulen (Suzuki), που πήρε μία ακόμα θέση στο βάθρο, με τον Alex De Angelis (Honda), ο οποίος επικράτησε του Dovizioso, που έτρεχε πέρσι με την Jir–Scot Honda. Έκτος τερμάτισε ο Sylvain Guintoli (Ducati), ένας αναβάτης που συμμετέχει φέτος στο βρετανικό πρωτάθλημα Superbike. Στις εγκαταλείψεις του περσινού Sachenring σημειώστε τους Lorenzo, Edwards, Melandri που σημείωσαν και αυτοί πτώσέις.

Επόμενο άρθρο »

Τι θα κάνει η Yamaha αν φύγει ο LORENZO;

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: «Μπορεί για του χρόνου Honda, μπορεί και όχι»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα