• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto3: Κυριάρχησε στο βρεγμένο ο Kent
Έγραψε ιστορία, στο βάθρο και οι Kornfeil-Antonelli
Νέα 30/08/2015 - 19:08

Ιστορία έγραψε σήμερα ο Danny Kent, ο οποίος κατάφερε να πάρει τους 25 υπερπολύτιμους βαθμούς στον αγώνα του Silverstone, κυριαρχώντας στη βρεγμένη πίστα!

 

Έτσι, ο νεαρός Βρετανός έγινε ο πρώτος αναβάτης της Γηραιάς Αλβιόνας που κερδίζει τον αγώνα στο Silverstone στη μικρή κατηγορία και μόλις ο τρίτος που κερδίζει αγώνα στη συγκεκριμένη πίστα σε όλες τις κατηγορίες!

 

Από την τρίτη θέση του grid, ο Danny Kent πήρε το προβάδισμα 13 γύρους πριν το τέλος όταν ο πρωτοπόρος Isaac Vinales έπεσε. Ήταν μια από τις πολλές πτώσεις του σημερινού αγώνα, στις χειρότερες συνθήκες του τριημέρου για τους αναβάτες της Moto3.

 

Αφού πήρε την πρώτη θέση απλά διαχειρίστηκε την τεράστια διαφορά που έκανε, σ’ ένα σημείο ήταν πάνω από 10δ και αφού ξέφυγε αλώβητος από ένα έντονο γλίστρημα λίγο πριν το τέλος, πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού.

 

Μετά την πρώτη του Enea Bastianini ενάμιση γύρο πριν το τέλος μάλιστα, ο Danny Kent κάλυψε και με το παραπάνω το χάσιμο από τα δυο άσχημα αποτελέσματα σε Indy και Brno και πλέον είναι στο +70β από τον Ιταλό!

 

Πολύ χαρούμενος ο Jakub Kornfeil, πήρε το πρώτο βάθρο της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τερματίζοντας δεύτερος ενώ και αυτός πέρασε μια δύσκολη στιγμή, όταν ο Jorge Martin έπεσε μπροστά του και παραλίγο να τον παρασύρει κι αυτόν.

 

Ο Antonelli από την πλευρά του έδωσε ωραία μάχη με τον Bagnaia για το τελευταίο σκαλί του βάθρου, την οποία κέρδισε οριστικά όταν ο αντίπαλός του προστέθηκε και αυτός στους πολλούς που έπεσαν στη βρεγμένη άσφαλτο.

 

Οι δύσκολες συνθήκες έδωσαν την ευκαιρία στους πιο ψύχραιμους να διακριθούν κι έτσι ο Juanfran Guevara πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, την 7η θέση, ενώ ο Dalla Porta κατάφερε να πάρει τους πρώτους του βαθμούς σήμερα.

 

Δεν πρέπει να παραλείψουμε την πολύ άτυχη Maria Herrera, η οποία πριν λίγες ημέρες (26/08) έγινε 19 χρονών και λίγο έλειψε να το πανηγυρίσει μ’ ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα! Η Ισπανίδα όμως έπεσε ενώ ήταν μέσα στην πεντάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν μπορείς να χαλαρώσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Rossi ο κατακτητής και στο βρεγμένο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα