• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto2: Οδοστρωτήρας Zarco!
Πήρε τη νίκη στην πίστα του Silverstone που στέγνωνε
Νέα 30/08/2015 - 16:01

Με μια καταπληκτική εμφάνιση στο Silverstone, ο Johann Zarco πήρε την 5η φετινή του νίκη στην κατηγορία και την τέταρτή του στους έξι τελευταίους αγώνες! Παράλληλα διεύρυνε το ρεκόρ του στα έντεκα συνεχόμενα βάθρα!

 

Βρόχινος κηρύχτηκε ο αγώνας της μεσαίας κατηγορίας που άνοιξε την αυλαία σήμερα και ο μεγάλος χαμένος ήταν ο Sam Lowes, ο οποίος έκανε καλή εκκίνηση αλλά πριν την Κ1 έπεσε απότομα κι έχασε θέσεις, όντας 9ος στον πρώτο γύρο.

 

Καθώς οι οδηγοί προσαρμόζονταν στις συνθήκες αυτές, ο Rins είχε πάρει το προβάδισμα και γινόταν φανερό ότι η διαχείριση των ελαστικών από τους αναβάτες θα έδινε τη νίκη.

 

Αυτός που διέπρεψε σ’ αυτό το κομμάτι ήταν ο Zarco, ο οποίος κράτησε λάστιχα στην αρχή και λίγο πριν τα μισά του αγώνα, ο Γάλλος έκανε αδιανόητους χρόνους για τον ανταγωνισμό και ξέφυγε με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο.

 

Ο νεοφερμένος Alex Rins έκανε επίσης καλή δουλειά με τα ελαστικά, βγάζοντας τον αγώνα - όπως και σχεδόν όλοι οι οδηγοί - με τα βρεγμένα, τα οποία καταστράφηκαν στο τέλος!

 

Ο Rins πήρε ακόμα ένα βάθρο και κέρδισε μια θέση στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση τρεις βαθμούς μπροστά από τον Tito Rabat ο οποίος δυο γύρους πριν το τέλος παραλίγο να χάσει τη θέση στο βάθρο!

 

Ήταν η στιγμή που το λάθος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή έδωσε την ευκαιρία στον Alex Marquez να του πάρει την τρίτη θέση, αλλά πολύ γρήγορα ήρθε η απάντηση του Rabat που κατάφερε στο τέλος να πάρει την 3η θέση.

 

Έτσι ο Johann Zarco διεύρυνε τη διαφορά του από τον δεύτερο στους 85β και επιβεβαιώνει ότι αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον Τίτλο της Moto2 φέτος.

 

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να είναι πολύ κοντά με την ομάδα του Aspar στη μεγάλη κατηγορία για το 2016!

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Rossi ο κατακτητής και στο βρεγμένο!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Ο Redding στην Pramac

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα