• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto2: Super Sam, super pole!
Ο Lowes πήρε την τρίτη του φετινή pole position
Νέα 29/08/2015 - 18:53

 


Στην τελευταία του έξοδο ο Sam Lowes έμοιαζε απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό του και – χτυπώντας με δύναμη το στήθος του – το επιβεβαίωσε μερικά λεπτά αργότερα!

 

Ο Βρετανός αναβάτης ανάγκασε τους Άγγλους στις κερκίδες να σηκωθούν και να τον αποθεώσουν, καθώς έπαιρνε την έκτη pole position της σεζόν, σημειώνοντας νέο απόλυτο χρόνο για την πίστα του Silverstone!

 

Ο Βρετανός έμεινε από βενζίνη σε κάποιο σημείο των κατατακτηρίων και αναγκάστηκε να σπρώξει τη μοτοσυκλέτα του εκτός πίστας. Δεν έχασε την αυτοκυριαρχία του όμως και με πέντε λεπτά να απομένουν για το τέλος επέστρεψε αποφασισμένος στην πίστα.

 

Ο χρόνος που έκανε λίγο αργότερα ήταν φανταστικός – 2:06,345 – και διέλυσε κυριολεκτικά το χρόνο του Nakagami (2:07,186) από το 2013!

 

Ο Alex Rins είχε την πρώτη θέση μερικά δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, αλλά ούτε ο εντυπωσιακός Ισπανός rookie δεν είχε απάντηση στο χρόνο του Lowes μένοντας μόλις 58χιλ πίσω από τον αντίπαλό του.

 

Στην πρώτη σειρά, μαζί με τους δυο προαναφερθέντες, με ελάχιστη διαφορά από την pole position, συναντάμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Johann Zarco. Μόλις 74χιλ χώρισαν τους τρεις πρώτους στις σημερινές κατατακτήριες!

 

Μεγάλος άτυχος ο Tito Rabat, ο οποίος πήρε μεν την τέταρτη θέση αλλά στον τελευταίο του γύρο είχε ένα άσχημο highside και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό κέντρο με φορείο, κρατώντας το δεξί του γόνατο. Στην πτώση μαζί του παρέσυρε και τον Aegerter που ακολουθούσε.

 

Από την πέμπτη θέση θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα ο Thomas Luthi, μπροστά από τον Takaaki Nakagami ο οποίος κλείνει την εξάδα των πρώτων που όλοι τους έπεσαν κάτω από τον – μέχρι πρότινος – απόλυτο χρόνο της πίστας από το 2013 και όλοι τους είχαν χρόνο στο 2:06.

 

Κάτω από το χρόνο του 2013 έπεσαν και οι οδηγοί που θα απαρτίσουν την αυριανή τρίτη σειρά του αυριανού σχηματισμού εκκίνησης: οι Folger, Baldassari και Alex Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Στόχος η κορυφή στη βαθμολογία!

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Διέλυσε τα χρονόμετρα ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα