• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto3: Σαρωτική pole ο Navarro!
Απίστευτος ο Ισπανός, πήρε την 1η pole της καριέρας του
Νέα 29/08/2015 - 15:51

Διαλύοντας τα χρονόμετρα και κάνοντας έναν εκπληκτικό τελευταίο γύρο, ο Jorge Navarro κατάφερε να πάρει την πρώτη pole position της καριέρας του!

 

Ο Ισπανός άσος σταμάτησε το χρονόμετρο στο εντυπωσιακό 2:12,440 – διαλύοντας το προηγούμενο απόλυτο χρόνο κατά σχεδόν εφτά δέκατα!

 

Η τρομερή παρουσία του Navarro επισκίασε κάθε άλλον από τους αντιπάλους του, αφήνοντας για 0,539δ πίσω του τον Karel Hanika!

 

Ο Τσέχος, όπως και ο Navarro, έκανε το καλύτερο Σάββατο της καριέρας του και πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση σήμερα. Ο χρόνος του Hanika ήταν φανταστικός, αλλά όχι τόσο όσο αυτός του Navarro.

 

Οι δυο τους ήταν οι μόνοι που είχαν χρόνο στο 2:12, με τον Danny Kent να κλείνει την πρώτη σειρά του αυριανού αγώνα και να σταματά το χρονόμετρο στο 2:13,044.

 

Στη τέταρτη θέση, ισοφαρίζοντας το καλύτερό του αποτέλεσμα φέτος, βρίσκουμε τον Efren Vazquez που ανοίγει τη δεύτερη σειρά και θα έχει δίπλα του τους Vinales και Masbou.

 

Ο Enea Bastianini βελτίωσε την αίσθησή του πάνω στη μοτοσυκλέτα του και κατεβάζοντας 1,5δ το χρόνο του από τις ΕΔ3 ανέβηκε στην 7η θέση, με τους Fenati και Oliveira να τον ακολουθούν.

 

Εντυπωσιακή η Maria Herrera, κατάφερε να «γράψει» τον 14ο καλύτερο χρόνο και να έχει πίσω της αρκετούς αντιπάλους της, όπως και τον Martin που από πρώτος το πρωί, έπεσε στην 16η θέση το απόγευμα.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Διέλυσε τα χρονόμετρα ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα