• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto3: ΕΔ3
Την έκπληξη έκανε ο Martin!
Νέα 29/08/2015 - 12:09

Εντυπωσίασε σήμερα το πρωί ο Jorge Martin, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έκανε μόνο οχτώ γύρους εξαιτίας ενός μηχανικού προβλήματος με τη μοτοσυκλέτα του, κατάφερε να «γράψει» 2:13,785 και να πάρει την πρώτη θέση!

 

Ο Ισπανός άσος της ομάδας του Aspar πλησίασε στο ένα δέκατο το ρεκόρ πίστας που έχει από πέρυσι ο Kornfeil (2:13,664) και άφησε στη δεύτερη θέση - μόλις για 22χιλ - τον εξαιρετικό σήμερα το πρωί Karel Hanika!

 

Ο Τσέχος ήταν η καλύτερη ΚΤΜ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη, αυτή του Brad Binder που ήταν 8ος! Οι δυο τους είχαν διαφορά παραπάνω από εφτά δέκατα.

 

Ο Navarro κρατούσε την πρώτη θέση με τον προτελευταίο του γύρο, αλλά στον τελευταίο δεν είχε απάντηση στο χρόνο των αντιπάλων του κι έμεινε τρίτος, αν και με διαφορά μόλις στα 57χιλ από την κορυφή!

 

Ο Navarro ήταν η καλύτερη Honda στην τρίτη θέση, μπροστά από τέσσερεις μοτοσυκλέτες του ίδιου κατασκευαστή που τον ακολούθησαν. Ο Danny Kent ήταν τέταρτος, μπροστά από τον Quartararo, τον Antonelli και τον Vazquez.

 

Οι έξι αυτοί πρώτοι αναβάτες των ΕΔ3 είχαν μεταξύ τους διαφορά κάτω από δυο δέκατα, κάτι εξαιρετικά εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι η πίστα του Silverstone είναι η μεγαλύτερη του Ημερολογίου (5,9χλμ).

Επόμενο άρθρο »

Silverstone ΕΔ3: Ξεφεύγει ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα