• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone ΕΔ1: Ξεκίνησε δυνατά ο Marquez!
Πολύ καλός και ο Lorenzo, τρίτη θέση για τον Vale
Νέα 28/08/2015 - 14:20

Την πρώτη θέση πήρε ο Marc Marquez στις ΕΔ1 της πίστας του Silverstone, μπροστά από τους δυο αναβάτες της Movistar Yamaha που ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος με 211β.

 

Παρά τον ήλιο, το κρύο ήταν αρκετό στην Βρετανική πίστα ενώ και η θερμοκρασία στην άσφαλτο έφτασε μόλις τους 12o C! Ο Marquez έμεινε στην πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα των ΕΔ και τις ολοκλήρωσε 0,388δ μπροστά από τον Rossi.

 

Ο τελευταίος είχε μεγάλη διαφορά από την κορυφή, που άγγιξε τα εννέα δέκατα, με τους πρώτους έξι να έχουν μεταξύ τους διαφορά στο ένα περίπου δευτερόλεπτο. Ο Iannone ήταν τέταρτος, λίγο μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Dovizioso.

 

Τους δυο αναβάτες της Ducati τους χώρισαν μόλις 43χιλ. του δευτερολέπτου, ενώ και οι δυο τους έχουν στη διάθεσή τους - από το Γύρο του Brno κι έπειτα - τη νέα αναβαθμισμένη GP15.

 

Εντυπωσιακός ήταν ο Scott Redding, ο οποίος κέρδισε τα χειροκροτήματα των συμπατριωτών του στις κερκίδες καταφέρνοντας να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην έκτη θέση και να είναι αυτός η κορυφαία δορυφορική μοτοσυκλέτα!

 

Ο συμπατριώτης του, Bradley Smith, ήταν έβδομος, ενώ οι Dani Pedrosa, Pol Espargaro και ο Βρετανός Cal Crutchlow ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα με διαφορά πάνω από 1,2δ από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα