• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Μένει στην Tech3 ο Smith
Υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο
Νέα 25/08/2015 - 18:27

Μπορεί να άργησε, αλλά τελικά η νέα συμφωνία υλοποιήθηκε για τον Bradley Smith, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα της Tech3 και τη νέα σεζόν υπογράφοντας πριν από λίγο το νέο του συμβόλαιο.

 

«Προφανώς και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω αυτό το ταξίδι με την Monster Yamaha Tech3 και είναι φανταστικά τα νέα ότι θα είμαι εδώ και του χρόνου! Θα μπούμε στην έκτη χρονιά μαζί και είναι πραγματικά ωραίο να τους δίνω τα αποτελέσματα που τους αξίζουν», σχολίασε.

 

«Μέχρι τώρα τερματίζουμε στους αγώνες εκεί που θέλουμε και αυτό είναι θετικό, καθώς τους χρωστάω για τα πρώτα δυο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία. Όλοι τους με εμπιστεύονται εκ νέου και ξέρουμε ότι το 2016 θα είναι περίεργο λόγω των αλλαγών στους κανονισμούς».

 

«Είμαι αισιόδοξος όμως για τη νέα σεζόν, καθώς ξέρω ότι όλα θα είναι πιο δίκαια κι έτσι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί με σκοπό να ανεβάσουμε τους χορηγούς μας στο βάθρο. Το 2016 θα είναι συναρπαστικό και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι με την Μ1 και την Tech3».

 

Ο Bradley Smith είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ως η κορυφαία δορυφορική μοτοσυκλέτα μέχρι στιγμής, ενώ έχει καταφέρει να νικήσει τον ομόσταυλό του στους εννέα από τους έντεκα αγώνες που έχουν διεξαχθεί.

 

Παρά ταύτα, ο Βρετανός υπέγραψε τελευταίος το συμβόλαιό του με την Tech3, την ώρα που ο Pol Espargaro όχι μόνο υπέγραψε πιο γρήγορα, αλλά έχει απευθείας συμβόλαιο με την Yamaha και όχι με την Tech3.

 

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος και υπερήφανος που μπορώ να ανακοινώσω ότι ο Smith θα παραμείνει μαζί μας και για την επόμενη σεζόν», σχολίασε ο Herve Poncharal ο οποίος στο παρελθόν είχε δεχτεί κριτική για την πίστη του στον Βρετανό αναβάτη, ο οποίος φέτος τον δικαιώνει με τα αποτελέσματά του.

 

«Ο Brad θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Colin Edwards για την παραμονή του τέσσερα χρόνια με την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία (σ.σ είναι στην Tech3 από το 2011 και την Moto2) και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία της ομάδας».

 

«Φυσικά και του αξίζει η ευκαιρία - μαζί με την ομάδα και την Yamaha - να οδηγεί την M1 για ακόμη μια σεζόν μετά το φανταστικό πρώτο μισό που έκανε φέτος. Με το μέλλον του ξεκαθαρισμένο, ελπίζουμε ότι θα του δώσει μεγάλη ώθηση για τον εντός έδρας αγώνα του».

 

Ο Bradley Smith πήρε το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία στο Phillip Island πέρυσι, ενώ έχει ως καλύτερό του αποτέλεσμα στην κατηγορία την πέμπτη θέση κι έχει πάρει βαθμούς σε όλους τους αγώνες μέχρι στιγμής.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Paddock girls Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Τα στατιστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα