• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Το μέλλον θα ξεκαθαριστεί στο Silverstone
Δεν ήταν δίκαιο, έχω όμως τεράστιο σεβασμό για την Yamaha
Νέα 26/08/2015 - 10:24

Στη συνέντευξη τύπου της Indianapolis ο Bradley Smith «ξεσπάθωσε» κατά της Yamaha, δηλώνοντας με σαφή τρόπο την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν έχει ανανεωθεί ακόμα το συμβόλαιό του.

 

Ο Βρετανός διάλεξε προσεκτικά τα λόγια του, εκφράζοντας την πικρία του για το γεγονός ότι ενώ έχει κάνει σημαντικά βήματα τη φετινή σεζόν, όντας σταθερά ο καλύτερος δορυφορικός αναβάτης, δεν έχει υπάρξει η αντίστοιχη ανταμοιβή.

 

Πριν από λίγες ώρες ο Βρετανός έγραψε ότι το GP στο Silverstone θα αποτελέσει την τελική προθεσμία όσον αφορά στο μέλλον του, «πετώντας» και πάλι το μπαλάκι στην Yamaha για την οποία, όπως έγραψε, «... τρέφει τεράστιο σεβασμό».

 

«Είναι δύσκολο να σκέφτομαι το Silverstone σαν ένα οποιοδήποτε Grand Prix. Είμαι τόσο υπερήφανος για τον εντός έδρας αγώνα, ειδικά μιας και η πίστα είναι μόλις 30 λεπτά από το σπίτι μου».

 

«Έχω και κάποιες μισοτελειωμένες δουλειές εκεί, όταν κι έχασα μια θέση στην εξάδα. Πάντως είμαι σε πολύ διαφορετική κατάσταση απ’ ότι πέρυσι. Η πίστα ταιριάζει στις Yamaha και ελπίζω να έχουμε στεγνό Σ/Κ».

 

«Η προθεσμία όσον αφορά στο μέλλον μου τελειώνει στο Silverstone. Ίσως είχα παραπάνω ένταση στη συνέντευξη τύπου της Indianapolis, αλλά σκεφτόμουν ότι η φωνή μου έπρεπε να εισακουστεί και να αντιμετωπιστούν ορισμένα πράγματα».

 

«Ήθελα απλά κάποιοι άνθρωποι να αρχίσουν να με προσέχουν διότι είμαι ο κορυφαίος δορυφορικός κι έχω κερδίσει τον ομόσταυλό μου - που υπέγραψε νέο συμβόλαιο στην Indy - σε εννέα από τα 11 GP».

 

«Ένιωθα ότι ήταν άδικο και νόμιζα ότι γι’ αυτό υπήρχε καθυστέρηση στο συμβόλαιο. Θέλω να είμαι στο ίδιο επίπεδο με τον ομόσταυλό μου, τόσο όσον αφορά στη μοτοσυκλέτα, όσο και οικονομικά».

 

«Πρέπει και οι δυο να ξεκινάμε επί ίσοις όροις και αυτό διότι θεωρώ ότι έχω κερδίσει το δικαίωμα για κάτι τέτοιο. Μ’ αρέσει να παλεύω με τον Pol και αυτό θέλω να κάνω το 2016, καθώς και να διεκδικήσω μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα».

 

«Δεν ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω, αλλά έτσι αντιδρά κάποιος όταν τον στριμώχνεις σε μια γωνία και νιώθει παραγκωνισμένος. Τρέφω τεράστιο σεβασμό στην Tech3 και στην Yamaha».

 

«Τους χρωστάω για την ευκαιρία που μου έχουν δώσει τα τρία προηγούμενα χρόνια, αλλά έχω ανεβεί επίπεδο όσον αφορά στην απόδοσή μου και πιστεύω ότι όλα θα έχουν ξεκαθαριστεί και όλα θα αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα».

Επόμενο άρθρο »

Vid: 30 χρόνια GSX-R!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Επιβεβαιώθηκε το Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα