• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: «Μην ξεγράφετε τον Stoner!»
«Περιμένω ότι θα είναι πολύ δυνατός στους υπόλοιπους αγώνες και εξακολουθεί να είναι ένας τεράστιος αντίπαλος», λέει ο Ιταλός για τον αναβάτη της Ducati...
Νέα 10/07/2009 - 08:48
Μπορεί τον τελευταίο καιρό ο Casey Stoner να βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει -πιθανολογείται ότι έχει προσβληθεί από τη νόσο «Έπσταϊν-Μπάρ», που προσβάλει ανθρώπους που κουράζονται πολύ και ταξιδεύουν διαρκώς, χωρίς να ξεκουράζονται αρκετά-, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει το τρένο διεκδίκησης του Πρωταθλήματος.

Κάθε άλλο μάλιστα. Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει με την εξάντληση να τον καταβάλει κατά τη διάρκεια των αγώνων και να μην του επιτρέπει να παλεύει για τη νίκη, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 βρίσκεται μόλις 16 βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας (135 έχει ο Αυστραλός, 151 ο πρωτοπόρος Rossi) και ενώ απομένουν εννιά αγώνες για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Valentino Rossi ο οποίος έσπευσε να πει πως θα είναι τεράστιο λάθος αν κάποιος πιστέψει πως ο Stoner δεν είναι πια βασικός διεκδικητής του φετινού τίτλου: «Για μένα είναι τεράστιο λάθος να σκεφτεί κάποιος ότι ο Stoner δεν είναι ανταγωνιστικός φέτος ή ότι έχει 'τελειώσει' γιατί βρέθηκε πίσω στους τρεις τελευταίους αγώνες λόγω των προβλημάτων που τον ταλαιπωρούν. Περιμένω ότι θα είναι πολύ δυνατός στους υπόλοιπους αγώνες και εξακολουθεί να είναι ένας τεράστιος αντίπαλος».

Επόμενο άρθρο »

O Rossi και το Titilla II ...

« Προηγούμενο άρθρο

BAYLISS: Eγκώμια για Spies - Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα