• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Μπορούσα το βάθρο!
Dovizioso: Δεν στρίβει όπως θέλω
Νέα 17/08/2015 - 11:04

Τόσο ο Andrea Iannone, όσο και ο Andrea Dovizioso έκαναν καλό αγώνα στην πίστα του Brno και κατάφεραν να τερματίσουν μέσα στην εξάδα, για πρώτη φορά μετά το Γύρο στο Le Mans.

 

Ο Andrea Iannone κατάφερε να περάσει τη γραμμή τερματισμού στην τέταρτη θέση, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στους αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος, με τον Ιταλό να μην έχει πέσει πιο κάτω από την 6η θέση σε κανέναν Γύρο!

 

«Σήμερα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα, διότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Ήταν ένας αγώνας που θα μπορούσα να παλέψω για το βάθρο και πρέπει να δούμε τι έγινε», σχολίασε.

 

«Ο κινητήρας δεν είχε την ίδια απόδοση όπως όλο το Σ/Κ. Έχανα πολύ στις ευθείες κι έτσι, για να καλύψω το έδαφος, πίεζα πάρα πολύ στα φρένα. Πάντως είμαι χαρούμενος για τη θέση αυτή, παρά το πρόβλημα».

 

«Αυτό σημαίνει ότι έχουμε φτάσει σ’ ένα πολύ καλό σημείο στησίματος της GP15. Μαζί με την ομάδα μου βελτιώναμε τη μοτοσυκλέτα σε κάθε session και κάναμε καταπληκτική δουλειά».

 

«Επιτέλους ήμασταν και πάλι ανταγωνιστικοί και αυτό μας δίνει κουράγιο και μεγαλύτερο κίνητρο για τους επόμενους αγώνες».

 

Ο Dovizioso έκανε πολύ καλή εκκίνηση και στο τέλος του πρώτου γύρου είχε καταφέρει να ανέβει ως την τρίτη θέση. Στον επόμενο γύρο όμως τον πέρασε ο Rossi, ενώ δεν κατάφερε να κρατήσει πίσω του ούτε τους Iannone και Pedrosa.

 

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας και αυτό διότι πριν την έναρξή του δεν είχα καλή αίσθηση με την GP15 και ήμουν αρκετά μακριά σε ρυθμό».

 

«Πρέπει όμως να βρούμε έναν τρόπο να βελτιώσουμε το μπροστινό διότι η μοτοσυκλέτα δεν στρίβει όπως θέλουμε. Αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα, διότι δεν μπορώ να πιέσω όπως θέλω».

 

«Αυτό έγινε και στον αγώνα. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε δοκιμές στο Misano και σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε αυτά τα προβλήματα».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δύσκολο Σ/Κ

« Προηγούμενο άρθρο

Lauda: Το MotoGP πιο θεαματικό από την F1!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα