• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: 1η pole φέτος για τον Antonelli
Στην πρώτη σειρά μαζί του οι Kent και Navarro
Νέα 15/08/2015 - 14:44

Τα τελευταία δευτερόλεπτα έκρυβαν ανατροπές στη μάχη για την 11η pole position στην πίστα του Brno, με τον Niccolo Antonelli να καταφέρνει να παίρνει την πρώτη του φετινή pole!

 

Στο τελευταίο κομμάτι ο Ιταλός ήταν πολύ δυνατός και μπόρεσε να πάρει την pole position, που είναι η δεύτερη της καριέρας του μετά τον περσινό Γύρο της Valencia!

 

Ο Danny Kent ήταν ακόμα πιο δυνατός στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, αλλά στα προηγούμενα είχε χάσει ελάχιστα σε σχέση με τον Ιταλό κι έμεινε στη δεύτερη θέση, με διαφορά όμως μόλις στα 2 χιλιοστά!

 

Αυτός που έδειχνε ότι θα μπορούσε να πάρει την παρθενική του pole position ήταν ο Jorge Navarro, ο οποίος στο τέλος την έχασε για μόλις 33χιλ, καθώς αυτή ήταν η διαφορά που χώριζε τους τρεις πρώτους!

 

Στη δεύτερη σειρά έχουμε ακόμα δυο Honda, από τις πέντε που υπάρχουν στην πρώτη εξάδα, με τον Fabio Quartararo να κερδίζει για 71χιλ τον πολύ δυνατό στην Τσεχία Alexis Masbo που ήταν πέμπτος.

 

Ο Γάλλος, που μετά τη νίκη του στο Qatar έχει μια καταστροφική σεζόν, επέστρεψε στην πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης μετά τον εναρκτήριο Γύρο που είχε καταφέρει να πάρει την παρθενική του pole position.

 

Η καλύτερη KTM ήταν στην έκτη θέση και αναβάτης της ήταν ο Brad Binder που φαινόταν ότι είχε ξεκινήσει καλά το Σ/Κ στην Τσεχία και σήμερα το επιβεβαίωσε.

 

Σημαντική ήταν η βελτίωση του Karel Hanika, ο οποίος κατάφερε να ανέβει στην 7η θέση, την ώρα που ο τρίτος αναβάτης της Red Bull KTM Ajo, ο Miguel Oliveira, ήταν μόλις 12ος.

Επόμενο άρθρο »

Kent: Τριετές συμβόλαιο του πρότεινε η Pramac!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα