• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: ΕΔ2
Κυρίαρχος ο Rabat την 1η ημέρα
Νέα 14/08/2015 - 17:46

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, Tito Rabat, ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, την πρώτη ημέρα του 11ου Γύρου της φετινής σεζόν στο Brno.

 

Ο Rabat κατάφερε να ξεχωρίσει όχι μόνο στον ένα γύρο αλλά και σε ρυθμό αγώνα, με εφτά συνεχόμενους γύρους στο 2:03 και τρεις συνεχόμενους στο 2:02, ενώ όλοι οι αντίπαλοί του μαζί έκαναν τέσσερεις γύρους στο 2:02.

 

Με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να φτάνει και τους 50Ο C σε ορισμένα σημεία της πίστας, το 2:02,714 του Ισπανού ήταν αρκετό για να κρατήσει στη δεύτερη θέση τον Thomas Luthi, με τους δέκα πρώτους να έχουν διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο!

 

Ο Simone Corsi, που επέστρεψε στη δράση μετά το GP της Indianapolis, κατάφερε να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο με τον τελευταίο του γύρο στην πίστα.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Johann Zarco – ο οποίος το πρωί είχε πάρει την πρώτη θέση στους χρόνους – συμβιβάστηκε το μεσημέρι με την τέταρτη θέση. Αυτή κρατούσε ο Sam Lowes μέχρι και τα τελευταία λεπτά, αλλά έπεσε στην 11 και τερμάτισε 7ος. Την πεντάδα έκλεισε ο Sandro Cortese.

Επόμενο άρθρο »

«Αρκετά σταθερός» ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Brno ΕΔ2: Ο Lorenzo το πάνω χέρι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα