• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto3: Χάος με τη βροχή!
Ιστορία έγραψε ο Loi, 1ο βάθρο και για τους McPhee-Oettl
Νέα 09/08/2015 - 21:12

Με τη βροχή να προκαλεί χάος λίγο πριν την έναρξη του 10ου αγώνα της σεζόν για τη μικρή κατηγορία, ήταν ο Livio Loi αυτός που έγραψε ιστορία κι έγινε ο πρώτος Βέλγος που κερδίζει στη μικρή κατηγορία!

 

Ο αγώνας ξεκίνησε ως βρεγμένος και ο Livio Loi έδειξε τη μεγαλύτερη οξυδέρκεια καθώς βγήκε αστραπιαία και άλλαξε σε σλικ ελαστικά, διατηρώντας τη θέση του στο σχηματισμό εκκίνησης!

 

Όλοι οι οδηγοί ήταν στο grid με βρόχινα ελαστικά, αλλά μαζί με τον Loi βγήκαν να αλλάξουν σε σλικ και οι Danilo, Migno και McPhee, ωστόσο οι τρεις τελευταίοι έπρεπε να ξεκινήσουν από την pit lane.

 

Η βροχή δεν δυνάμωσε και η πίστα άρχισε να στεγνώνει, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί αναβάτες να βγαίνουν για να αλλάξουν σε σλικ, ήδη από το τέλος του πρώτου γύρου! Ο Loi πήρε το προβάδισμα στον 4ο γύρο και ποτέ δεν κοίταξε πίσω του!

 

Η βροχή επέστρεψε λίγο πριν το τέλος, χωρίς όμως να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα κι έτσι ο Loi πανηγύρισε την παρθενική νίκη της καριέρας του και μάλιστα με διαφορά 38,860δ.

 

Η δεύτερη θέση του McPhee ήρθε ενώ ο αναβάτης από την Σκωτία ξεκίνησε 18ος στο σχηματισμό εκκίνησης και ήταν το πρώτο βάθρο της καριέρας του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Phillip Oettl!

 

Ο Romano Fenati πήρε την τέταρτη θέση, 17δ πίσω από τον Oettl, ενώ ο Isaac Vinales (που αντικαθιστά την Carrasco στην RBA Racing) έκλεισε την πρώτη πεντάδα.

 

Για πρώτη φορά φέτος ο Danny Kent δεν κατάφερε, ελέω βροχής και κακής τακτικής, να πάρει βαθμούς και ως εκ τούτου η διαφορά του από τον δεύτερο Enea Bastianini μειώθηκε στους 56β.

Επόμενο άρθρο »

Indy: Πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενε!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Πρώτος στο ζέσταμα ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα