• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2: Δεύτερη pole για τον Rins!
Κατέρριψε τον απόλυτο χρόνο της πίστας
Νέα 09/08/2015 - 00:21

Με έναν εξαιρετικό γύρο στο 1:36,549 - 0,334δ κάτω από τον περσινό χρόνο που χάριζε την pole στον Mika Kallio - ο Alex Rins πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή του pole position!

 

Ο Ισπανός κυριάρχησε σε μια πολύ αμφίρροπη περίοδο, μιας και οι 18 πρώτοι είχαν διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο μεταξύ τους!

 

Από τη δεύτερη θέση θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα ο Tito Rabat, ο οποίος βλέπει τους μεγάλους του αντιπάλους να ξεκινούν από πιο πίσω.

 

Πράγματι, ο Sam Lowes έχασε αρκετό χρόνο εξαιτίας μιας πτώσης που είχε και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 7η θέση, ενώ ο Zarco έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο.

 

Στην πρώτη σειρά, μαζί με τους Rins και Rabat θα πάρει θέση - για πρώτη φορά μετά το περσινό GP στην Μαλαισία - ο Mika Kallio!

 

Ο Φιλανδός ήταν πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, μετά από ένα πρώτο μισό της σεζόν που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την καινούργια του μοτοσυκλέτα.

 

Ο Thomas Luthi έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ενώ μαζί του στη δεύτερη σειρά θα είναι και οι Folger και Nakagami.

 

Ο εντυπωσιακός Morbidelli στις ΕΔ3 υποχώρησε στην ένατη θέση στις σημερινές κατατακτήριες, με τον Sandro Cortese να κλείνει τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μεγάλο πρόβλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: 5η φετινή pole για τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα