• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy ΕΔ2: Ο Lorenzo δυνατός!
Μπροστά και πάλι από τον Marquez, 10ος ο Rossi
Νέα 07/08/2015 - 23:23

Ο Jorge Lorenzo ξεπέρασε το εμπόδιο του Marc Marquez και ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση και στις ΕΔ2 στην Indianapolis!

 

Ο Lorenzo ήταν 93χιλ. πιο γρήγορος από τον Marquez το πρωί, με τον τελευταίο να προσπαθεί επανειλημμένως και το απόγευμα να πάρει την πολυπόθητη πρώτη θέση!

 

Μάλιστα, με μερικά λεπτά να απομένουν για το τέλος, οι δυο τους είχαν ακριβώς τον ίδιο χρόνο!

 

Η Μ1 όμως του Lorenzo είχε το κάτι παραπάνω και κατάφερε για 3χιλ. να ξεπεράσει την RC213V του Marquez, ο οποίος είναι ανίκητος επί αμερικανικού εδάφους στη μεγάλη κατηγορία!

 

Την ώρα όμως που οι δυο προαναφερθέντες μάχονταν για την πρώτη θέση, ο Valentino Rossi βρισκόταν πολύ πιο πίσω, ενώ σ’ ένα σημείο είχε φτάσει να έχει την 14η μόλις θέση!

 

Ο Vale επέστρεψε στα pits για να βάλει ένα φρέσκο μεσαίο ελαστικό (στις ΕΔ2 δοκίμαζε το σκληρό) του έδωσε την 10η θέση, αλλά τον άφησε και 0,672δ πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Η GP15 ήταν δυνατή σήμερα στην Indy, με τον Dovizioso να είναι τρίτος και το πρωί και το απόγευμα, ενώ ο Iannone ήταν μόλις 11χιλ πιο αργός από τον ομόσταυλό του!

 

Ο Cal Crutchlow, όπως και στις ΕΔ1, ήταν η καλύτερη δορυφορική μοτοσυκλέτα, με τον Pol Espargaro να γράφει τον έκτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Ισπανός της Tech3 - που σήμερα ανανέωσε για ένα χρόνο το συμβόλαιό του - είχε ένα σφοδρό highside, χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι το σοβαρό.

 

Οι Dani Pedrosa, Scott Redding και Bradley Smith - μαζί με τον Rossi - έκλεισαν τη δεκάδα των πρώτων.

 

Δύσκολα είναι τα πράγματα για τους δυο αναβάτες της Suzuki, με τον Maverick Vinales (13ος) πάντως να είναι 0,168δ πιο γρήγορος από τον Aleix Espargaro (15ος).

 

Πολύ ενθαρρυντικό το ξεκίνημα του Stefan Bradl με τα χρώματα της Aprilia! Ο Γερμανός βελτίωσε 1,5δ το πρωινό του χρόνο και πήρε την 20η θέση.

 

Αντίθετα ο Alvaro Bautista ήταν ο μόνος που δεν έπεσε κάτω από τον πρωινό του χρόνο, ενώ έμεινε πάνω από τρία δέκατα πίσω από τον νέο του ομόσταυλο.

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα