• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Η προσοχή μας στο...
... φαβορί τον Valentino!
Νέα 07/08/2015 - 13:00

Με το Πρωτάθλημα να ξεκινά και πάλι αυτό το Σ/Κ, ο Jorge Lorenzo έχει στραμμένη την προσοχή του στον Valentino Rossi, από τον οποίο απέχει μόλις 13β στο βαθμολογικό πίνακα.

 

«Προφανώς είναι το φαβορί κι εμείς πρέπει να εστιάσουμε στο να προσπαθήσουμε να τον νικήσουμε. Όμως και ο Marc είναι δυνατός τώρα».

 

«Κέρδισε τον τελευταίο αγώνα και σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικός όπως πέρυσι. Φέτος όμως έχουμε καλή μοτοσυκλέτα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό».

 

«Έχουμε καλή δυναμική. Ίσως όχι στους δυο τελευταίους αγώνες, αλλά σε γενικές γραμμές. Φτάνουμε εδώ με μεγάλο κίνητρο, ειδικά μετά από έναν καλό περσινό αγώνα».

 

Όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, η απόδοσή του βασίζεται αρκετά από το πίσω ελαστικό της Bridgestone και από το κράτημα που έχει αυτό στα πλάγια.

 

Συνήθως το μεσαίο αρκεί για τον Lorenzo, αλλά και το σκληρό - που σύμφωνα με την Bridgestone θα έχει τη γόμα που αρέσει στον Ισπανό - μπορεί να κάνει τη δουλειά του στη νέα άσφαλτο της Indy.

 

«Η άσφαλτος είναι καινούργια και με περισσότερο κράτημα κι έτσι μάλλον θα έχουμε λιγότερα προβλήματα. Θα είναι ο τελευταίος αγώνας εδώ μ’ αυτά τα ελαστικά και θέλω ένα καλό αποτέλεσμα, όπως πέρυσι».

 

Πέρυσι, ο Jorge Lorenzo σκαρφάλωσε από την έκτη θέση του grid στη δεύτερη στη γραμμή τερματισμού, με διαφορά 1,8δ από τον νικητή Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Θέλω να συνεχίσω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα