• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Πίστεψα ότι όλα τελείωσαν!
Αναφερόμενος στην επαφή του με τον Rea στο τέλος
Νέα 03/08/2015 - 15:59

Ο Chaz Davies - ο αναβάτης της Aruba.it Ducati - ολοκλήρωσε δυο φανταστικούς αγώνες στην πίστα της Sepang, κατακτώντας το βάθρο στο πρώτο σκέλος (2ος) και επικρατώντας του Rea στο δεύτερο!

 

«Ο πρώτος αγώνας μας πήγε καλά, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το που ήμασταν χτες, όταν και σκεφτόμουν ότι θα ήταν καλά αν ήμουν μέσα στην εξάδα», σχολίασε ο Chaz Davies που έδωσε σπουδαία μάχη με τον Jonathan Rea στο δεύτερο αγώνα.

 

Ο Davies, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός αναβάτης για την Aruba.it Ducati μετά τον τραυματισμό του Davide Giugliano που θα τον αφήσει εκτός συνέχειας για φέτος, πρόσθεσε:

 

«Κάναμε ορισμένες αλλαγές κατά τη διάρκεια της νύχτας και αυτές μας βοήθησαν να παλέψουμε για τη νίκη, αν και στο πρώτο σκέλος μας έλειπε το κάτι παραπάνω σε πρόσφυση και ηλεκτρονικά».

 

«Μετά, στο δεύτερο, έβλεπα ότι ο Johnny με πλησίαζε και στους δυο τελευταίους γύρους η απόδοση του ελαστικού είχε πέσει πολύ και τα έδωσα όλα για να τον κρατήσω πίσω».

 

«Ήταν και πάλι μια μάχη που δόθηκε μέχρι τη γραμμή τερματισμού και στην τελευταία στροφή, όταν και είχαμε την επαφή, πίστεψα ότι όλα τελείωσαν, ευτυχώς όμως μείναμε και οι δυο όρθιοι και τερματίσαμε».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα σημερινά αποτελέσματα, που ήρθαν σε μια πίστα πολύ δύσκολη για εμάς. Αυτό δείχνει πόσο πρόοδο έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είμαι χαρούμενος κι επειδή ανεβήκαμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας».

 

«Κερδίσαμε πολλούς βαθμούς σε σχέση με τον Tom αυτό το Σ/Κ. Τα ευχαριστώ πάνε σε όλη την ομάδα μου. Τα παιδιά έκαναν φανταστική δουλειά και τώρα ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε και μετά από τις διακοπές, θα επιστρέψουμε στη δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo στην Βραζιλία!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi σπάει νέο ρεκόρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα