• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανασκόπηση 1ου μισού: Qatar
Ήταν μια από τις καλύτερες της καριέρας μου!
Νέα 28/07/2015 - 18:23

«Νομίζω ότι αυτή ήταν μια από τις καλύτερες της καριέρας μου!» είχε πει ο Valentino Rossi μετά τη σπουδαία νίκη του στο Qatar!

 

Στους επόμενους οχτώ Γύρους, ο Ιταλός θρύλος απέδειξε ότι είναι ο καλύτερος αναβάτης στον κόσμο, παρά το ότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του!

 

Στο Qatar, ο Vale ξεκίνησε από την τρίτη σειρά του grid, για να πάρει μια καταπληκτική νίκη μετά από μια δυνατή μάχη με τον Andrea Dovizioso στα τελευταία στάδια του αγώνα.

 

Η GP15 ήταν απίστευτα γρήγορη στον πρώτο επίσημο αγώνα της, δείχνοντας πανίσχυρη ειδικά στην ευθεία της πίστας!

 

«Στην τελευταία στροφή δεν άκουσα τον κινητήρα της Ducati, βγήκα καλά και άρχισα να χαίρομαι πριν περάσω την γραμμή! Νιώθω καλά, έχω κίνητρο και μ’ αρέσει η δουλειά μου γιατί είναι και το πάθος μου».

 

«Προσωπικά πιστεύω ότι κάνεις σωστή ζωή και προπόνηση, μπορείς να αγωνίζεσαι μέχρι τα 40 σε κορυφαίο επίπεδο. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η συγκέντρωση και το κίνητρο», δήλωνε ο καθηλωτικός Rossi!

 

Ο Jorge Lorenzo αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το κράνος του και - χωρίς να βλέπει καλά - τερμάτισε στην τέταρτη θέση, μια μπροστά από τον Marc Marquez.

 

Ο τελευταίος ήταν 5ος και ο Dani Pedrosa τον ακολούθησε, σ’ ένα δύσκολο βράδυ για τις Honda. Ειδικά για τον Dani, ήταν ένας πολύ απογοητευτικός αγώνας.

 

«Οδηγούσε με ένα χέρι», θα παραδεχόταν ο Suppo, προτού ο Ισπανός αποφασίσει να μπει για μια ακόμη φορά στο χειρουργείο, σε μια προσπάθεια να διορθώσει το χρόνιο πρόβλημα με arm-pump στο δεξί του χέρι, που τον ταλαιπώρησε σε όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Η Honda απολογείται στον Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2014 vs 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα