• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
20ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο Misano και η Suzuki
Για ιδιωτικές δοκιμές μέχρι και την Παρασκευή
Νέα 16/07/2015 - 18:01

Οι καλοκαιρινές διακοπές θα αργήσουν λίγο περισσότερο για τους αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki, οι οποίοι από χτες βρίσκονται στην πίστα του Misano για ιδιωτικές δοκιμές.

 

Τα δυο μεγάλα θέματα τόσο για τον Aleix Espargaro, όσο και για τον Maverick Vinales είναι η αύξηση της ιπποδύναμης και το seamless κιβώτιο.

 

Δυστυχώς για το δίδυμο, στο τεστ της Ιταλίας δεν θα έχουν αναβαθμίσεις σε τίποτα από τα δυο.

 

Ο κύριος όγκος δουλειάς που τους απομένει στο Misano, στο τεστ που ολοκληρώνεται την Παρασκευή, είναι το στήσιμο της μοτοσυκλέτας.

 

Ο Espargaro και η ομάδα του βρήκαν λύσεις για το μπροστινό μέρος, δουλεύοντας παράλληλα και στις κλειστές στροφές, εκεί που «πονάει» περισσότερο ο Ισπανός.

 

Αντίθετα ο - εξαιρετικά εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία - Maverick Vinales, δούλεψε με τους ανθρώπους της ομάδας του κυρίως στο πίσω μέρος.

 

Εκεί ο Ισπανός έχει αναφέρει προβλήματα ταλαντώσεων και δούλεψε κυρίως με γεμάτο ντεπόζιτο, λόγω του ότι αυτό το πρόβλημα είναι εντονότερο στην αρχή του εκάστοτε αγώνα.

 

Όσο για τους ανεπίσημους χρόνους, οι πληροφορίες για την πρώτη ημέρα είναι ότι ήταν πολύ κοντά, με τον Espargaro να γράφει 1:33,2 και τον Vinales 1,33,17.

Επόμενο άρθρο »

Ducati Test @ Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ανυπομονώ ν’ ανέβω στην πρωτότυπη του ‘16

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARCO BEZZECCHI ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ;
  • ΝΑΙ, Η APRILIA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο MARC MARQUEZ
  • ΟΧΙ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ DUCATI ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΚΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η APRILIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ